za sada ćute

Nedavno raskinuo veridbu, a od nje je mlađi 21 godinu: Sa kojim poznatim GLUMCEM povezuju Anđelinu Džoli?

0

Izgleda da je nakon Breda Pita i Anđelina odlučila da ljubavi pruži novu šansu.

Anđelina Džoli na britanskoj premijeri filma 'Eternals' u oktobru 2021. godine
Anđelina Džoli na britanskoj premijeri filma "Eternals" u oktobru 2021. godinefoto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Ljubavna priča Anđeline Džoli i Breda Pita nekada je punila novinske stupce.

 

Upoznali su se na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit", a ni to što je američki glumac bio tada u braku sa glumicom Dženifer Eniston nije moglo da spreči njihovu ljubav.

 

Međutim, romantika se ugasila 2019. godine i sada ponovo pune novinske stupce, ali ovog puta zbog sudskog procesa u kojem se nalaze.

 

Mnogo prljavog veša i teških optužbi je izrečeno, a nama je drago da su ipak i jedno i drugo odlučili da nastave dalje sa svojim životima.

Poslednjih meseci se spekulisalo o novoj romansi Breda Pita sa 29 godina mlađom Ines de Ramon, bivšom suprugom glumca Pola Veslija.

 

 A sada su se u stranim medijima pojavile spekulacije da je i Anđelina odlučila da pruži ljubavi još jednu šansu, a fotografija koja je bila razlog svim nagađanjima je postala viralna.

 

Elem, Anđelina Džoli je fotografisana sa glumcem Polom Meskalom u restoranu na kafi nakon što je odgledala njegovu predstavu "Tramvaj zvani želja" u pozorištu Almeida u Londonu

 

Novi prijatelji su uslikani u pozorišnom kafiću u očigledno prijatnom razgovoru,a oko njih su bili prazni stolovi, pa su imali potpunu privatnost, a kasnije im se pridružila i Anđelinina ćerka Šajlo (16).

Pol Meskal na Met Gali 2022. godine
Pol Meskal na Met Gali 2022. godinefoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE


Irski glumac Pol Meskal (26) je 21 godinu mlađi od Anđeline, a najviše je poznat po pozorišnim ulogama. Nedavno je ostvario uloge u filmovima "The lost daughter", "God's creatures" i "Aftersun", a poznat je i po seriji "Normalni ljudi".


Pol je do skoro bio u vezi sa pevačicom Fibi Bridžers, čak su i bili vereni, ali su raskinuli ubrzo nakon veridbe, a britanski mediji pišu da je upravo on novi Anđelinin izabranik.

 

Ni Anđelina ni Pol se za sada nisu oglašavali poput insinuacija o njihovoj vezi.

 

makonda-tracker