CRVENO NA LJUBAV

Na listi najlepših ova je BROJ JEDAN: Marije Egelja okitila porodični dom, pa fotografijom jelkom ZASENILA sve do sada

0

Lepa voditeljka se raduje praznicima, a porodični dom ukrasila je s mnogo pažnje i ljubavi 

foto: Marija Egelja / Instagram
foto: Marija Egelja / Instagram

Poznata voditeljka Marija Egelja ove godine praznike je dočekala u nikad boljem raspoloženju.

 

Ona je s velikom radošću dočekala da postane majka jednog malenog dečaka, a veoma brzo se oporavila nakon porođaja i pokazala kakvu mladalačku energiju i dalje nosi u sebi. 

 

Ona je sa svojim praticima na društvenim mrežama podelila video koji je retrospektiva cele godine koja je za njom. Tu su se našli svi oni trenuci koji su je učinili srećnom i ponosnom, ali i svi ljudi koji zavređuju da se nađu u njenom srcu.

 

 

Ipak, jedna fotografija iznedrila je mnoge komentare, a to je fotografija njene novogodišnje jelke. 

 

Kao i mnoge druge poznate ličnosti i Marija nije odolela da mali deo praznične atmosfere iz svog doma ne podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

 

Na fotografiji smo mogli da vidimo predivnu zelenu jelku okićenu sa mnoštvom malih crvenih ukrasa. Crvene i bele kugle, anđeli i plišane igračke samo su deo nogododišnje dekoracije koja je sve opčinila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

 

Kako bi se svršeno uklopila sa jelkom Marija je za ovu priliku odlučila da ponese prelepu crvenu usku haljinu i bele čarape koje su virile iz krem čizama. 

 

Sve u svemu savršeno. Marija je jednom rečenicom pokušala da sažme osećanja, ali i da svojim prijateljima čestiti Novu 2023. godinu.

 

- U tvome oku slike su jasne..srecna najsrecnija najcrvenija najljubavnija nam bila Nova godina - napisla je ona u objavi na Instagramu.

 

Komentari na račun prelepe jelke, ali  i njenog izgleda su se samo nizali, a sve više je očigledno koliko uloga majke čini srećnom našu poznatu voditeljku. 

 

 

makonda-tracker