nije hteo ni da je pogleda

Zbog njega je doživela prvo LJUBAVNO RAZOČARANJE: Jelena Karleuša je bila zaljubljena u PEVAČA čije hitove svi znamo

0

Pevačica Jelena Karleuša nekada davno, na početku karijere je bila zaljubljena u svog kolegu, čije hitove svi veoma dobro znate.

Jelena Karleuša je jedna od najtraženijih pevačica današnjice.
Jelena Karleuša je jedna od najtraženijih pevačica današnjice.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša se pojavila na muzičkoj sceni početkom 1990-ih godina i od tada je jedna od najtraženijih izvođača na ovim prostorima.

 

Mnogi je nazivaju "srpskom Lejdi Gagom", a svaki njen potez, bilo poslovni ili privatni, svi prate u stopu.

 

Njen ljubavni život je bio dinamičan i buran, a mnoge je iznenadilo da je na početku karijere bila zaljubljena u jednog pevača kojeg svi dobro znate. 

 

Naime, kako je jednom priznala bila je zaljubljena u folk pevača Željka Šašića.

Pevač poznat po hitovima "K'o na grani jabuka", "Gori more", "Oči pune tuge" i mnogim drugima bio je "tiha patnja" popularne pevačice. 

 

I Željko je tada bio na početku karijere i mnoge devojke su bile zaljubljene u njega.

 

– Verujem da je njemu ta priča veoma smešna, a i meni je sada. Željko je divan momak, ali moj ukus se od tada, kada sam imala četrnaest godina, drastično promenio. Sve moje dečje ljubavi bile su divne. Svaka mi je bila uzvraćena sve do u to vreme mladog pevača Šašića, koji je bio mnogo stariji od mene i, naravno, dete ga nije interesovalo. E, tu sam doživela prvo ljubavno razočaranje, ali i usvojila pouku: za ljubav se treba boriti– ispričala je jednom prilikom Jelena.

Jelena je 2012. godine podelila jednu anegdotu sa Željkom.

 

– Sećam se da kada sam snimala prvi album bila sam jako zaljubljena u Željka Šašića. On je tada bio jako velika faca, imao je dugačke lokne i sve su se devojke, pogotovo iz Zemuna, palile na Željka Šašića, pa tako i ja. Sećam se u Budvi na plaži bio je sa 50 svojih obožavateljki, nije hteo da mi kaže 'Zdravo!', ja sam mu prišla ispred peškira na kojem je ležao, zaklonila sam mu sunce i rekla: 'Ja ću biti veća zvezda od tebe! – ispričala je Jelena 2012. godine, a to se zapravo i desilo.

 

 

makonda-tracker