Među njima su glumci, pevači, voditelji: Razvodi poznatih koji su obeležili 2022. godinu

0

Veliki broj poznatih ličnosti sa domaće scene odlučio je da ove godine stavi tačku na svoje ljubavne priče 

 

Anđelka Prpić
Anđelka Prpićfoto: Damir Dervišagić

Još jedan razvod koji je poput bombe odjeknuo među javnim ličnostima jeste razvod glunice Anđelke Prpić i Darija Prpića, koji imaju sina Jakšu. Njihova ljubav se ugasila posle 9 godina zajedničkog života i rešili su da se svako posveti sebi.

 

Mediji se i dalje bave razvodom voditeljke Marije Veljković i arhitekte Milana Milovanovića, roditelja Rose, Neve i Đurđa, koji su odavali utisak veoma skladnog para.

Sporazumni razvod u Zagrebu potpisali su Severina Vučković i Igor Кojić, čime su potvrdili višemesečna nagađanja da već neko vreme nisu zajedno.

 

To što nemaju dece bila je olakšavajuća okolnost u samom procesu razvoda.

 

Severina i Igor Kojić
Severina i Igor Kojićfoto: Dragan Kadić


 

I tu ovom podugačkom spisku razvoda poznatih nije kraj. Poznati glumac Aleksandar Srećković Kubura (46) u septembru prošle godine se našao u centru pažnje zbog priča da je njegov brak sa fitnes instruktorkom Marijom Savić (45) uzdrman. Iako su već više od dve decenije u braku i imaju dvoje dece, nagađalo se da je neverstvo kumovalo problemima.

 

Aleksandar Srećković Kubura sa bivšom suprugom
Aleksandar Srećković Kubura sa bivšom suprugom foto: Marina Lopičić

 

Govorilo se da je pre pet godina Kubura prevario suprugu sa 18 godina mlađom studentkinjom, da bi tada u medijima osvanula vest da je ovoga puta Marija istom merom uzvratila suprugu. Glumac nije bio raspoložen da te navode komentariše za medije.

 

Nakon svega kroz šta su prošli očigledno je da nisu uspeli da izglade odnose, pa su odlučili da se razvedu. Oni imaju dvoje dece. Njihov mlađi sin Vanja je krenuo u prvi razred, dok je stariji Aleksa nedavno diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu.

 

 

 

 

makonda-tracker