Među njima su glumci, pevači, voditelji: Razvodi poznatih koji su obeležili 2022. godinu

0

Veliki broj poznatih ličnosti sa domaće scene odlučio je da ove godine stavi tačku na svoje ljubavne priče 

 

Tijana Bogićević sa bivšim suprugom
Tijana Bogićević sa bivšim suprugom foto: Damir Dervišagić

Pevačica Tijana Bogićević se krajem proleća razvela nakon sedam godina braka sa Amerikancem Markom Robertsonom.

 

- Ja se razvodim, razvela sam se zapravo - rekla je Tijana u emisji „Realna priča“ broz smeh, pa su mnogi zaključili da je do razvoda došlo odavno, a da je sada odlučila da priča o tome i u javnosti.

 

Tijana i njen, sada već bivši, suprug upoznali su se 2006. godine, kada je on gostovao na albumu Vlade Georgieva, a Tijana je tada još uvek bila stalni član benda. Venčali su se na prvu godišnjicu veze.

 

Voditeljka Marija Veljković i Milan Milanović nedavno su stavili tačku na svoj brak, a voditeljka se vratila u devojački stan.

 

 

Marija je nakon objava o razvodu pokomentarisala da je razlog zbog kojeg su doneli takvu odluku bio to što su se ona i suprug emotivno udaljili.

 

Međutim, ubrzo nakon vesti o razvodu u medijima se pojavila vest da je razlog razvoda zapravo voditeljkina afera koju je navodno imala sa kaskaderom i rijaliti učesnikom Urošem Ćertićem.

 

Iako je omiljeni pevači par Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, krajem prošle godine objavili su da se razvode.

 

Jovana Pajić i Sale Tropiko
Jovana Pajić i Sale Tropiko foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Sudski proces je brzo završen, a supružnici su ostali u dobrim odnosima. Do sada, ni Jovana ni Sale nisu pokazali svoje nove partenere, ako ih imaju, u javnosti. 


- Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost - izjavila je Jovana jednom prilikom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker