(FOTO)

Optužio ju je za nasilje, ali... Marko Bulat prvi put sa suprugom u javnosti nakon skandala

0

Pre dva meseca, Marko i Marija Bulat bili su u centru skandala.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Marko Bulat je pre dva meseca prijavio svoju suprugu Mariju Bulat za nasilje.

 

Njoj je izrečena mera zabrana prilaska i udaljenja iz kuće u trajanju od 48 sati.

 

Kako su pisali mediji, svađa između supružnika je iz verbalnog prerasla u fizički napad, u kojem je Marka supruga udarila nekoliko puta, šutirala ga i grebala ga. 

 

Kako je Marko rekao na jednoj nacionalnoj televiziji svojevremeno, pojavile su se razne neistine o njemu i njegovoj supruzi. 

 

– Nije došlo do svađe jer konzumira kokain, došlo je do svađe jer nisam legao pored nje da je uspavam, bila je u bolovima, nisam je smirio i utešio. Možda je iz muke uradila to, u afektu mi je svašta izrečeno, pa sam je prijavio, tu sam sve vreme. Ona je bila deo mnogih afera, jesam prijavio nasilje u porodici – rekao je i dodao: 

 

- Njene izjave neću da komentarišem, nisam samog sebe davio, nema veze. Videćemo od ponedeljka da li ćemo se razvesti, danas u razgovoru sa njom, nisam video sa te strane želju da brak opstane. Ja želim da opstane zbog dece i ljubavi i da ona ozdravi, naravno da je volim, ona je majka moje dece. Kada je neko izuzetno bolestan, nezadovoljan time da nije dobar partner, ne može zbog bolesti da pruži maksimum, dođe do ovakvih stvari, mora doći do razumevanja –

Marko Bulat, Marija Bulat
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Međutim, da do razvoda neće doći i da su rešili da svojoj ljubavi i braku daju još jednu šansu, potvrdilo je njihovo prvo zajedničko pojavljivanje nakon skandala.

 

Naime, Marko i Marija Bulat su se večeras pojavili u jednom prestoničkom restoranu zajedno i stavili tačku na sve glasine o razvodu. 

 

makonda-tracker