velika ljubav

"Moja si za ceo život, izmučena od postelje i neuspelih terapija": Pevač podelio fotografiju sa suprugom iz bolnice

4

Marko Bulat je još jednom pokazao koliko mu znači supruga Marija, a u najtežim životnim momentima, sve vreme je uz nju.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevač Marko Bulat prolazi kroz veoma nezahvalne prodične momente s obzirom na to da je njegova supruga Marija već neko vreme na bolničkom lečenju usled tegoba sa hroničnom anemijom.

 

Kako bi joj ulepšao dane u postelji, uputio joj je dirljivu poruku koju svaka žena zaslužuje da čuje od svog voljenog čoveka. 

 

—  Ovo je dan kada sam odlučio da si moja za čitav život, izmučena od bolničke postelje i neuspelih terapija. Moj borac sa masnom kosom i osmehom na licu jer vidiš čoveka koji te voli, a stid ti stavlja ruku na lice jer te nisam zatekao sređenu. Nisam te odabrao zbog čiste kose već zbog čistog srca, ranjene duše koja krvari za svima, a tebi nema ko ranu da previje. Tu sam ja da ti mamim osmeh, da te bodrim u planovima, rodila si mi ćerku i sina, a u meni imaš druga i brata. Biću ti oslonac na putu života nikad kamen spoticanja, ono što ti kvari frizuru je moj vetar u tvoja nejaka leđa i ne obaziri se ko šta priča i vređa. Ti si kao solunski borac izranjavan, izdan, a opet ponosan, čestit, hrabar ne mogu te dušmanske spletke pokolebati —  napisao je Marko pored emotivne fotografije.

 

Nakon ovog znaka pažnje i neizmerne ljubavi stizalo ne nebrojano komentara u kojima su pratioci hvalili Marka, s obzirom na to da javno pokazuje koliko mu je stalo do Marije, ma u kakvoj god se situaciju našli.

 

Bravo, Marko, ponosu. Šteta sto ne poštuju svi žene kao ti. Želim vam prvenstveno puno zdravlja, pa srece — glasila je jedna od pohvala.

 

Bulatovi su kao krunu ljubavi dobili dvoje naslednika, ćerkicu Doroteu i sina Savu.

 

 

 

 

makonda-tracker