ovo nismo očekivali

"Moj život je turbulentan": Marko Bulat je nekada bio KRALJ SPLAVOVA, a danas se bavi potpuno DRUGAČIJIM POSLOM

0

Jedan od najpoznatijih pevača devedesetih godina okrenuo se crkvi i počeo da se bavi poslom koji ga čini ispunjenim i srećnim 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Marko Bulat, popularni pevač pre dvadesetak godina je harao muzičkom scenom i punio klubove ne samo u Srbiji, već i po prestonicama Evrope. 

 

Naime, Marko osim pevanja ima i još jednu veliku strast, a to je slikanje. U proteklom periodu on se okrenuo dosta crkvi i počeo je da se bavi oslikavanjem ikona. 

 

 

Njegova ćerka povukla je ovaj talenat na njega, pa su odlučili da se zajedno oprobaju u umetničkim vodama.

 

Marko je odlučio da njihova zajednička umetnička dela predstave svima koji žele da ih vide na izložbi koja će biti uskoro upriličena.

 

 

- Sve Doroteine crteže odvajam i prvu izložbu ću imati zajedničku sa njom. Ona ima toliko ctreža koje odvajam i u narednim mesecima ću da ih uramim, a do tada ću završiti dve moje velike ikone, ako stignem i još neku, i da imamo zajedničku izložbu- rekao je pevač.

 

O ovoj svojoj pasiji Marko je govorio nedavno u emisiji Lee Kiš, a evo i šta je rekao:

 

 

- Malo se pevača bavi time, ja sam jedini koji se bavi ikonopisom, a ima mnogo koji slikaju, čak rade to i bolje od mene, ali oni rade samo to, a kod mene je malo život turbulentan.

 

 

makonda-tracker