IMA NADE

Medijski natpisi bili su skandalozni: Prijatelji progovorili o stanju Siniše Mihajlovića

0

Siniši Mihajloviću je 2019. godine dijagnostikovana leukemija.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Proslavljeni fudbaler i trener Siniša Mihajlović se od 2019. godine bori sa leukemijom, a kako srpski mediji prenose, stanje mu se nažalost pogoršalo.

 

Siniši Mihajloviću je pre tri godine dijagnostikovana leukemija. Nakon bolničkog lečenja i terapija, vratio se na teren kao pobednik.

 

Međutim, pre desetak dana su stigle loše vesti iz Italije: njegovo stanje se pogoršalo. 

 

Siniša se trenutno nalazi u bolnici i svestan je teške situacije u kojoj se nalazi, a kako mediji pišu, sve mu još teže pada zbog porodice.


Porodica se za sada ne oglašava, a kako su brojni njegovi bliski prijatelji rekli za srpske medije, stanje je obziljno, ali može da se dogodi i čudo. 


– Siniša je u bolnici, svestan, budan. Nije u komi kao što neki objavljuju, niti je bio u komi. Danas je čak bolje nego juče, prekjuče i nakjuče, ali je i dalje u Božjim rukama – ovako su uglavnom komentarisali Sinišini prijatleji sve što se trenutno dešava .

 

– Može da živi još 10 dana, a može i 30 godina. Takva je bolest. On je toga svestan, toga je svesna i njegova porodica –rekao je za Sportal Mihin bliski prijatelj i trener.

 

makonda-tracker