foto

Italijanski geni su zaslužni za zanosnu lepotu: Uspomena roditelja Arijane Mihajlović sa bajkovitog VENČANJA (FOTO)

0

Siniša Mihajlović je na prvi pogled zavoleo zgodnu manekenku, a ona je genetske predispozicije za pistu naslednica od majke.

foto: Instagram
foto: Instagram

Supruga proslavljenog fudbalera Siniše Mihajlovića - Arijana važi za jednu od najlepših žena širom Italije, a njene manekenske poduhvate ne mogu da zaboravne ni mnogo mlađe generacije, jer je ona sinonim za istančani ukus, vitku figuru i nesvakidašnju lepotu.

 

Davne 1996. godine je izgovorila sudbonosno da svom voljenom Siniši, a potom su se još dva puta zarekli na večnu ljubav.

 

Krao krunu ljubavi dobili su petoro dece Viktoriju, Virdžiniju, Miroslava, Dušana i Nikolasa koji su veoma bliski, a proslavljeni fudbaler ima i vanbračnog sina Marka koji se veoma retko pojavljuje u medijima, ali ga Mihajlović često viđa.

 

Arijana je poučena divnim iskustvom u svojoj porodici, bila sigurna da će naći ljubav svog života, a to joj se dogodilo na pravi pogled, te je putem svog Instagram profila podelila fotografiju sa venčanja svojih roditelja, i time je uporedila ove dve istinske ljubavi.

Pratioci su odmah primetili da zgodna brineta neodoljivo liči na majku koja je asocirala na lepotice iz modnih časopisa sa početka šezdesetih godina.

 

Emotivna objava je naišla na predivne komentare i na hiljade lajkova, a Mihajlovićeva je blistala od sreće.

 

Italijanka se jednom prilikom prisetila i kako je izgledala prosidba koju joj je davnih dana prirpedio Siniša.

 

Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine, jer je on bio u Sampdoriji, ja u Rimu i nismo se često viđali. Odabrala sam porodicu i rekla bih da sam dobro izabrala. Siniša me je osvojio svojom slatkoćom. Tačno je da je došao na večeru i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi – otkrila je Arijana.

 

Ovaj par danas uživa u ulogama bake i deke, jer im je naslednica Virdžinija podarila unuku Violante pre nekoliko meseci, te su momenti sa bebom najdragocenije vreme koje provode.

 

 

 

 

 

makonda-tracker