njihova i njena strana priče

"Napravila je INCIDENT u vozilu, vikala "marš stoko": Poznatu glumicu vozač nakon svađe i vređanja izbacio iz autobusa

0

Nakon incidenta koji se dogodio pre nekoliko dana svoju stranu priče iznela je poznata glumica, ali i vozač autobusa i jedan od putnika

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznata hrvatska glumica Ana Uršula Najev doživela je veliku neprijatnost kad je pre nekoliko dana putovala autobusom iz Zagreba ka Splitu.

 

Lepa glumica se našla u centru skandala nakon što je započela svađu sa vozačem autobusa na stanici u prestonici Hrvatske.

 

Ana Uršula Najev
foto: Instagram

 

Splićanka je imala kartu, ali ne za taj dan, već za polazak narednog dana. Uprkos tome želela je da se preveze autobusom tog dana, a onda je doživela veliku neprijatnost, nakojn što ju je vozač navodno iszbacio iz vozila i tom prilikom je "počastio" uvredama.

 

 

Ubrzo nakon incidenta oglasio se i jedan od putnika, koji je ispričao da priča poznate glumice "ne pije vodu".

 

- Dama se "provukla" u bus i nije imala kartu za putovanje. Cura koja je imala kartu nije mogla da sedne, a ova nije htela da ustane sa njenog mesta. Insistirala je da ona hoće da putovuje, jer ona mora hitno da dođe u Split. Pet puta su joj rekli da izađe napolje iz autobusa. Međutim, ona je pokazivala kartu, ali je to zapravo bila katra za sutrašnje putovanje - rekao je putnik iz autobusa u kojem se vozila glumica za Dalmaciju Danas.

 

- Ona nije htela da ustane sa tog mesta, a putnici su bili besni. Ne možemo da krenemo, linija stoji, ona ne izlazi iz autobusa i tada su se stvorili problemi jer nas je ignorisala. Posle nam je još dovikivala i napokon izašla iz autobusa. Ima svedoke, svi putnici iz autobusa. To vam je demanti, niko neće govoriti bez veze. Laže na društvenim mrežama, sve laže. Putnici su svedoci - dodao je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Uršula Najev (@aunajev)

 

Uršula je navedenu verziju priče objavila u najnovijoj objavi na društvenim mrežama koju vam prenosimo u celosti.

 

1. Volela bih kad bih imala u životu vremena i volje da planiram kupovinu pogrešne karte i švercovanje u busu iako sam svesna potencijalnog blama. Da, karta je bila neispravna, mojom greškom, ali slučajnom i toga nisam bila svesna dok šofer nije počeo da galami na mene, umesto da mi uljudno ukaže na grešku (ne samo moju, već i svoju, jer mi je samo par minuta pre pregledao kartu i pustio me unutra). Za ljude koji podržavaju i pravdaju takav postupak naprosto nemam komentara - započela je glumica.

 

1 / 4 Foto: Instagram

 

2. U novonastalom članku stoji: - Ona i dalje nije htela da ustane, a putnici su bili besni.

 

Zanimljivo. Jer, ustala sam odmah, a besa se ne sećam. Ničijeg, osim šoferovog. Sećam se samo mrklog muka, neugodne tišine i osećaja bespomoćnosti, srama i straha. Isto tako, devojci koja je čekala da sedne sam se u istom trenutku kad sam je videla grešku izvinila ukoliko je zbog mene doživela neugodnost, što se verovatno nije ni moglo čuti od galame gazde autobusa.

 

3. Takođe stoji: - Posle nam je vikala: 'mrš stoko, videćete vi Boga svoga.

Ovakve reči nisam nikad izgovorila ni u vlastitoj kući, a kamoli u javnosti, stoga neću dalje ništa komentarisati. Ništa drugačije nisam ni mogla očekivati. Bilo bi lepo kad bi se taj putnik (ako je uopće u pitanju putnik) identifikovao.

 

 

makonda-tracker