lepe vesti

Postala MILIONERKA, pa odlučila da se stane na ludi kamen: Poznata glumica se udala za 13 godina starijeg partnera

0

Poznato TV lice i voditeljka Doris Pinčić odlučila je da se obaveže na večnu ljubav svom emotivnom partneru 

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumicu Doris Prinčić upoznali smo tokom emitovanja serije "Larin izbor", a godinama je jedno od najtraženijih imena na hrvatskoj glumačkoj sceni

 

Hrvatski mediji su preneli da je ona u prošloj godini zaradila ozbiljnu svotu novca. Doris je vlasnica firme koja se bavi proizvodnjom filmova, videofilmova i televizijskog programa.

 

 

Doris Pinčić (34) je odlučila da stane na ludi kamen sa svojim emotivnim partnerom preduzetnikom Davorom Guberovićem (46) iz Daruvara.

 

Za ovu priliku lepa glumica je odlučila da obuče belo odelo, a na nogama je nosila roze cipele, dok je njen izabranik bio u elegantnom tamnom smokingu.

 

- Izgledali su srećno, Doris je nosila bidermajer, a sa njima su bila deca kao i pas. Oni su projurili do opštine, nisu hteli da se zadržavaju na ulici kako ih neko ne bi prepoznao - rekli su očevici za hrvatske medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria.hr (@gloria.hr)

 

I glumica i njen sada već suprug imaju strasnu pasiju prema planinarenju. Tako su se i upoznali, a o njihovoj vezi u hrvatskim medijima je počelo da se piše u februaru ove godine, kada su zajedno išli u pohod na osvajanje Kilimandžara i u tome su uspeli.

 

Lepa Doris iza sebe ima već jedan brak i to s pevačem Borisom Rogoznicom s kojim ima dvoje dece, sina Donata i ćerku Gitu, dok Davor iz prvog braka ima dvojicu sinova.

 

Reklo bi se da je pred njima lepa budućnost i da je glumici konačno sve krenulo da se dešava po planu. Ona je ostvarila veliku dobit u protekloj godini, kada je njena firma zaradila više od 23 miliona dinara. 

 

 

 

makonda-tracker