drži lekcije

Umesto balske haljine – nešto mnogo bolje! Princeza Šarlin očarala još jednim modnim eksperimentom

0

Supruga Alberta od Monaka uvek je besprekorno odevena, a sada je iznenadila neočekivanim izdanjem za crveni tepih

foto: CLEMENT MAHOUDEAU / AFP / Profimedia
foto: CLEMENT MAHOUDEAU / AFP / Profimedia

Princ Albert II od Monaka i njegova supruga princeza Šarlin prisustvovali su pre nekoliko večeri dodeli godišnjih nagrada za ragbi, u luksuznom klubu Monte-Carlo Sporting.


Događaju koji organizuje Svetska ragbi unija prisustvovao je veliki broj visokih zvanica, ali najzapaženija je, kako to obično biva, bila princeza Šarlin, koja je poznata po tome što je uvek na visini modnog zadatka.

 

Ipak, supruga Alberta II nije nego ko "igra na sigurno", već rado eksperimentiše krojevima, motivima i stilovima, a za ovaj crveni tepih pripremila je zanimljiv spoj poslovnog stila i elegancije za večernje prilike.


Iako biste je očekivali u nekoj tipičnoj balskoj haljini, Šarlin se pojavila u crno-beloj kombinaciji kakva se obično ne viđa u najglamuroznijim prilikama.

 

1 / 3 Foto: CLEMENT MAHOUDEAU / AFP / Profimedia


Princeza je, naime, odabrala jednostavnu belu košulju ravnog kroja, modni klasik kakav se obično nosi u poslovnim stajlinzima, a kombinovala ju je s raskošnom crnom suknjom inspirisanom haljinama za princeze. U pitanju je duboki model suknje koji je nešto kraći spreda, pun volumena i vrlo otmen, a Šarlin je sve zaokružila crnim zatvorenim sandalama s visokim štiklama.


Očigledno u odličnom stanju nakon zdravstvenih problema s kojima se dugo borila, princeza od Monaka je izgledala odlično raspoloženo i sve vreme se smešila okupljenima.

 

 

 

makonda-tracker