kraj ljubavi

Ivana Dudić raskinula veridbu: Dugo je krila istinu, a sada odlučila da otkrije RAZLOG RASTANKA

2

Ivana i njen dečko Miloš odlučili su da stave tačku na svoju vezu

foto:  Milan Maricic/ATAImages
foto: Milan Maricic/ATAImages

Naša poznata glumica Ivana Dudić pre dva meseca je odlučila da raskine vezu sa dečkom Milošem. Ona o svom privatnom životu retko govori o javnosti, a poštovala je i njegovu želju da se ne eksponira u medijima

 

Tako je bilo sve vreme dok je trajala njihova veza. Zbog toga nikada Ivanu i njenog partnera nismo imali prilike da vidimo u javnosti. 

 

 

Njih dvoje su, kako piše Kurir, odlučili da se rastanu bez pompe, a glumica to nije javno obelodanila.

 

- Njih dvoje su bili zajedno godinu i po dana. Od prvog trenutka su znali da je to to. Čak su se i verili. Veza im je bila intenzivna i svi koji ih poznaju mislili su da su zajedno mnogo duže nego što zapravo jesu. Dudićkin život totalno se promenio nakon što su ona i njen partner leta 2021. godine doživeli nesreću nakon koje je on teže povređen. Bila je uz njega, ali nikada se s njim nije pojavila ni na jednom događaju. Bila je svesna šta njen posao nosi sa sobom, nije želela da ljudi komentarišu njen izbor partnera, zbog toga nikada nije pričala o svom emotivnom životu, već samo o poslu - ispričao je izvor za Kurir. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

 

Prema njegovim rečima, Ivana i Miloš su ostali u korektnim odnosima: - Odlučili su da je tako najbolje za oboje. Ona će uvek biti tu za njega, kao i on za nju. Ipak, emocije su se ugasile, pa su odlučili da je najbolje da svako krene svojim putem.

 

 

 

makonda-tracker