da li ste znali?

"Moj otac je švercovao, kockao se, pio": Glumica Ivana Dudić podelila neobičnu ljubavnu priču svojih roditelja

0

Glumica Ivana Dudić je zahvaljujući svom talentu sve popularnija, pa imamo priliku često da je gledamo na malim ekranima.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Dudić već iza sebe ima brojne zapažene uloge, a javnost je pored toga osvojila i svojom odmerenošću i pristojnošću koje isijavaju iz nje.

 

Glumica je dospela u centar pažnje prošle godine zbog ne tako lepog povoda. Naima, jedan bezazleni izlet u planinu se pretvorio u pravi košmar. Njen dugogodišnji dečko je imao nesreću nakon koje je ostao nepokretan, ali nakon operacije i duge rehabilitacije, stvari su krenule na bolje.

― Letos su želeli da pobegnu od gradske buke, otišli su na Rtanj, i tamo proveli neko vreme. Jedan dan odlučili su da se provozaju kvadom po planini. Tokom vožnje Ivana je izgubila kontrolu i prevrnuli su se. Miloš je pao u podnožje planine, gde je ostao da leži nepomičan ― ispričao je kako je došlo do nezgode sagovornik.

 

Ivana nije želela da komentariše ništa od ovoga, pa zvaničnih informacija i nema.

 

Ivana Dudić
foto: Milan Maricic/ATAImages

Između ostalog, glumica je u jednoj emisiji otkrila zanimljivu ljubavnu priču svojih roditelja.

 

- Moj otac je bio kapetan rečnog broda. Švercovao je, kockao se, nema šta nije radio. Mamini roditelji su toliko bili protiv njega, ali su njih dvoje na kraju uspeli. Nisu mogli očima da ga vide, jer je pio, pušio, ali ga je mama volela i pobegla od kuće zbog njega. I dokazao je na kraju roditeljima da se promenio zbog nje i sve ostavio - rekla je Ivana jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker