jasno

NE PRISTAJEM DA SE UDVARAM MUŠKARCU: Mlada glumica Ivana Dudić, očarana je svojim dosadašnjim ulogama, ali u EMOTIVNOM životu je ovo potrebno da bi GINULA ZBOG LJUBAVI!

0

Iskreno o životu!

foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Ivanu Dudić publika je upoznala relativno skoro kroz serije "Ubice mog oca", "Istine i laži", "Urgentni centar" i "Senke nad Balkanom". Zahvaljujući prvenstveno prelepim plavim očima, njen lik je brzo upamćen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana) on

 

Zbog najnovijeg angažmana Ivana je neizmerno srećna. Naime, ona će uskoro zasijati punim sjajem i po prvi put u glavnoj ulozi - Sofije u seriji "Crveni mesec"

 

"Presrećna sam istinski što sam dobila glavnu ulogu i priliku da u punoj širini i velikom rasponu pokažem znanje koje sam stekla na glumačkoj akademiji. Kostimi su čarobni i kad uđem u svoj, i pogled na život mi se nekako promeni. Garderoba i te kako određuje ponašanje i čoveka uopšte."

 

Ivanino zadovoljstvo je još veće što kadar deli sa Milošem Đurovićem u ulozi srpskog oficira Nikole. Ivana je tim povodom ispričala da će se Nikola boriti za Sofijinu ljubav na samom početku Prvog svetskog rata.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana) on

 

"Sofija je buntovnica kao i ja, u smislu da ne trpi negativne emocije i da je nešto sputava. Obe smo bez dlake na jeziku i kažemo ono što mislimo. I ona i ja se borimo za stavove i ubeđenja, pa makar i bila pogrešna. Obe se borimo za iskrenu ljubav i predajemo se bez zadrške kad se uverimo da je muškarac koji nas osvaja vredan pažnje. Mojim roditeljima sam zahvalna za vaspitanje i usmerenja koja su mi dali, a u sklopu toga i da znam da zastupam svoje stavove. Ne kajem se što sam nešto rekla ili uradila jer sam tako osećala u duši i srcu. Najbitnije je da sam bila iskrena", objašnjava glumica.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker