Nije uvek sve bilo sjajno

"Žao mi je što sam razvela taj brak": Suzana Mančić o svim životnim izazovima s kojima se sretala

0

Suzana Mančić već godinama uživa u ljubavi sa Grkom Simeonom Ocomokosom, a njen ljubavni život je bio intrigantan i pre toga.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Voditeljka Suzana Mančić je uvek privlačila pažnju javnosti, što zbog svog izgleda i šarma, što zbog privatnog života koji vrlo često nije skrivala, pa je nekad bila i na meti negativnih komentara.

 

- O svom životu sam dosta prećutala, jer nešto ipak treba da ostane i samo moje. Mnogo stvari sam i zaboravila, pa i da hoću, ne bih mogla da ispričam - rekla je ona u jednom razgovoru za Alo, pa zatim dodala da joj se nije baš uvek dešavalo samo ono što je ona želela.

- Život mi je nudio razne stvari, nešto od toga sam i prihvatala, a desilo mi se sve što nisam htela. Tako sam govorila da neću oženjenog, ali desio se i taj oženjeni koji je bio stariji od mene. Znala sam da je u braku kada sam ga upoznala i rekla sam: „Molim Vas, razvedite se pa mi se javite.“ Život nam donosi razne situacije i baš on zauzet me je očarao, jako se trudio oko mene i razvela sam taj brak. Sada mi je žao što sam to uradila jer je on meni mnogo toga pružio, a ja njemu zauzvrat ništa - iskrena je bila ona.

 

Suzana je dodala da je ceo njen život jedna potraga za ljubavlju i da nije tačno kako možete voleti samo jednom, bar u njenom slučaju.

- Bilo je mnogo ljubavi i ceo moj život je zapravo potraga za ljubavlju. Neko voli jednom ili dvaput, a ja sam volela više puta. Sigurno je bilo 10 velikih ljubavi za tu prvu selekciju. Može da se voli više puta ili onoliko puta koliko otvoriš svoju dušu i srce da voliš i budeš voljen - dodala je ona.

Za kraj, Suzana je rekla kako je svoja dva autobiografska romana napisala jer je bila besposlena i nije navikla da samo sedi i ništa ne radi, a dnevnik je vodila sve do 17. godine dok nije pomislila da ga i njeni roditelji krišom čitaju.

 

Podsetimo, ona je u vezi sa Simeonom od 2000. godine, a 2018. su se i venčali u Grčkoj u krugu najbližih prijatelja i porodice.

 

 

makonda-tracker