Oporavak teče sporo

Ima dana kad ne može da se okupa, ali je SREĆNIJA: Dea Đurđević podelila lekciju koju je naučila nakon stravične nesreće

0

Popularna voditeljka se još uvek nije potpuno oporavila nakon stravične nesreće koju je doživela, a sada je otvorila dušu i pričala o najtežim momentima. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Kako kaže Dea Đurđević, voditeljka TV Pink, nakon strašnog udesa koji je doživela, borba za oporavak joj je veoma veoma teško pala.

 

Tada je proživljavala možda i najteže trenutke u životu i doživela veliku promenu nakon saobraćajke.

Kako kaže, ni danas nije u potpunosti oporavila. Ima dosta problema u nekim svakodnevnim situacijama i ponekad se oseća kao invalid, ali ipak je, nakon svega što je proživela, sada puna optimizma.

- Pa ne mogu da isečem meso, ne mogu da vežem kosu. Kad je promena vremena, ja ne mogu da se okupam. Ja sam mnogo srećnija sad, neke stvari ne mogu da uradim, ali ja sam toliko srećnija nego pre. Prvo ja se probudim, imam prozor, nemam pelene, idem sama u toalet, mogu da zagrlim koga hoću! Kad se tako probudiš, sve ostalo u životu ti je gratis – kaže Dea.

 

Dea je takođe navela da je srećna što ima mogućnost da progovori i usmeri na probleme koje imamo u državi, kako bi se smanjio broj žrtava, a podigla svest mladih u saobraćaju. 

- Trudim se da iskoristim priliku što sam na javnoj sceni, kada već imam priliku da govorim u ime žrtava saobraćajnih nesreća, koji su imali sreću da prežive. Sa težim ili lakšim posledicama, ali smo živi, i možemo da govorimo. Mislim da kao javna ličnost imam obavezu moralnu, da to ispričam drugima - rekla je Dea.

 

 

makonda-tracker