hrabra žena

"BIĆU OSOBA SA INVALIDITETOM CELOG ŽIVOTA": Dea Đurđević ne staje sa treninzima i terapijama, snagom volje sve pobeđuje!

2

Voditeljka je iskreno govorila o svom trenutnom stanju.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Šarmantna voditeljka Dea Đurđević hrabro se bori sa neprijatnostima koje oseća nakon saobraćajne nezgode, ali snagom volje veoma dobro napreduje na treninzima.

 

"Danas se osećam sjajno iako i dalje idem na terapiju i imam taj stalno prisutan bol. Kada se uporedi ovaj period i onaj period od pre dve godine, postoji velika razlika" - iskreno je rekla voditeljka.

 

Novinarka je podelila sa da i dalje oseća posledice udesa, ali da se ne predaje.

 

"Ja ću imati posledice čitavog života. Biću osoba sa indvaliditetom čitavog života i neću moći da radim mnoge stvari. Ali, Bože moj, živi se i preživi se. To je neki period koji sam ostavila iza sebe i želim da pokažem ljudima da može da se preživi i da se živi bilo sa manjim ili većim kvalitetom života."

 

Dea Đurđević, Mladen Mijatović
foto: Instagram

Svoju ličnu nesreću iskoristila je za nešto plemenito - učestvuje u kampanji bezbednosti u saobraćaju.

 

"Sada imam viši cilj - učestvujem u kampanji "budimo bezbedni". Želim da pokažem ljudima šta se meni sve dogodilo zbog jedne sekunde nemara u saobraćaju, bilo svog ili tuđeg. Nije važno čijeg, kada se život izgubi. Od početka ove godine, u nesrećama je izgubilo živote više od 150 ljudi."

 

"Ljudi nisu svesni koliko su srećni što mogu sve kad ustanu" -  završava Dea.

 

 

 

makonda-tracker