ljubavna priča jača od svega

POKLONIO JOJ JE ZVEZDU S NEBA — BUKVALNO: Evo kako su se zavoleli Mladen Mijatović i Dea Đurđević

4

Jedan od najskladnijih poznatih parova naše javne scene čine novinar crne hronike i voditeljka koji su zajedno uspeli da pobede njen najveći životni izazov

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kada je u februaru 2019. godine voditeljka jutarnjeg programa na TV Pink Dea Đurđević doživela stravičnu nesreću i nakratko čak ostala bez ruke, prognoze nisu bile sjajne. Javnost je iz sata u sat napeto i sa strahom pratila najnovije vesti o Deinom stanju, a njen emotivni partner i kolega Mladen Mijatović je, onoliko pribrano koliko je mogao u tom trenutku, rekao za medije:


Čuo sam se s njom, nismo se još videli. Zaista moram da kažem da je policija odlično obavila posao, da lekari isto to čine i da se nadamo da će sve biti u najboljem redu.

 

Nakon Deine velike borbe, napora doktora i Mladenove podrške, ona je danas ponovo na malim ekranima i ponovo nasmejana, a poznati novinar i dalje je čovek s kojim ona deli život, dobro i loše.


Ljubavna priča Mladena Mijatovića i Dee Đurđević započela je 2017. godina, nakon nekoliko godina poznanstva. Upoznali su se, naravno, na poslu, a vremenom se između njih rodila ljubav. Oboje su pre toga bili u dugim vezama koje je trebalo da se krunišu brakom, ali se ispostavilo da prava ljubav strpljivo čeka.

 


Čak 20 godina razlike između njih nije im nikad zasmetalo, a jedna od njihovih tajni sreće je i činjenica da jedno drugom priređuju romantične trenutke i iznenađenja. Tako se voditeljka jednom prilikom pohvalila da joj je njen izabranik darovao — zvezdu. Ona je na Instagramu podelila fotografiju certifikata i napisala:


Onaj osećaj kada ti on skine zvezdu s neba! Ponosna vlasnica jedne zvezde u svemiru.


Dea je nedavno otkrila da ih svi pitaju kad će i zvanično postati supružnici, ali da se Mladenu i njoj ne žuri.

 

1 / 5 Foto: Instagram


Uživamo u zajedničkom životu i sve će doći na red prirodnim tokom. Mislim da je olakšavajuća okolnost raditi u istoj branši, jer oboje razumemo neizvesnost obaveza i posla kojim se bavimo — istakla je.

 

 

makonda-tracker