NJEGOVIH PESAMA SE SIGURNO SEĆATE

Nakon porodičnih tragedija, sačekala ga je NAJGORA DIJAGNOZA: Kako danas izgleda poznati sin slavnog Minimaksa? (FOTO)

0

Milovan Ilić Minimaks je jedan od najpopularnijih voditelja Jugoslavije koji je iza sebe ostavio troje dece.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Milovan Ilić Minimaks je preminuo 2005. godine, a i danas uspomena na njega ne bledi kao ni na njegove originalne emisije u kojima je ugostio brojne zvezde Jugoslavije.

 

Materijali slavnog Minimaksa se i danas koriste, a on je s pravom jedan od najpopularnijih televizijskih voditelja koje je Jugoslavija imala. On se ženio dva puta, iz prvog braka je dobio sina Igora, dok sa suprugom Biljanom, iz drugog braka, imao je sina Vladimira i ćerku Anu.

Zanimljivo je da niko od njegovo troje dece nisu želeli da krenu tim putem, a najpoznatiji je svakako Vladimir koji je objavio 11 muzičkih albuma i sarađivao sa brojnim reperima.

 

Milovan Ilić Minimaks, Minimaks
foto: Youtube Printscreen

Ila, kako glasi Vladimirovo umetničko ime, dugo je važio za žestokog momka, međutim, on je sve raznežio nedavnom objavom koju je posvetio supruzi za desetu godišnjicu braka. 

 

“11. 11. 2002. godine. Datum poznat kao naša svetinja. Zapisan na burmama da se zauvek zna,” poručio je.

Inače, Vladimir danas izgleda dosta drugačije, a njegov život su obeležili brojni teški trenuci. Pored smrti oca i drugih bliskih članova porodice, njemu je 2014. dijagnostikovan tumor na pljuvačnoj žlezdi, a u tim danima mu je najveću podršku pružala supruga Vesna.

 

- Ja sam, nažalost, sve sahranio. Ne bih baš o tome da pričam, ali bukvalno sve. Imam sestru, ženu i sestrića - rekao je u intervjuu za Kurir.

 

 

makonda-tracker