skladan par?

Kim Kardašijan zamenio novom lepoticom: Pit Dejvidson i Emili Ratajkovski uplovili u ljubavnu vezu?

0

Prema neproverenim informacijama koje su dostavljene na jednu Instagram stranicu o poznatima čuveni komičar je pronašao novu devojku 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čuveni komičar Pit Dejvidson i čuvena Kim Kardašijan nedavno su došli u centar pažnje medija, jer su odlučili da prekinu svoju ljubavnu vezu i da svako krene svojim putem.

 

Iako je u prvom trenutku kao razlog rastanka navedeno da je to nedostatak vremena, kasnije se ispostavilo da to ipak nije bilo to.

 

 

Strani mediji javili su da su rijaliti zvezda Kim Kardašijan i komičar Pit Dejvidson raskinuli, a navodno je za sve kriv prezauzet raspored ovo dvoje slavnih i uspešnih ljudi.


Kako sad pišu portali, ipak to nije jedini razlog već je ulogu igrala i – razlika u godinama.

 

Pit je takođe bio veren i sa Arijanom Grande 2018. godine, ali ni ta ljubav nije opstala. Nakon toga je bio u vezi da Kim Kardašijan devet meseci.

 

Kim Kardašijan, Pit Dejvidson
foto: EPA-EFE/BONNIE CASH / POOL

Mnogi njeni fanovi i članovi porodice su podržavali tu vezu i isticali su da on ima jako pozitivan uticaj na nju.

 

Ipak, nakon što su se rastali nije mu dugo trebalo da nađe zamenu za Kim, pa je pre nekoliko dana viđen kako se sa manekenkom Emili Ratajkovski drži za ruke.

 

Emili Ratajkovski
foto: Profimedia

Samo tri nedelje pre nego što su viđeni zajedno, Emili Ratajkovski i njen muž su objavili da se razvode. U septembru je njihov raskid i potvrđen.

 

Nakon što su viđeni zajedno u Njujorku, mnogi spekulišu da su Emili i Pit sjajan par.

 

 

makonda-tracker