zaljubljeni

ULTRAEFEKTNA haljina i svedeno odelo — PUN POGODAK: Kim Kardašijan i Pit Dejvidson prvi put kao par na PREMIJERI serije

0

Starleta i komičar pojavili su se ispred fotoreportera u zanimljivim kombinacija koje sve ostavljaju bez daha. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan povela je sa sobom njenog partnera i komičara Pita Dejvidsona na premijeru nove porodične rijaliti serije "Kardašijanovi".

 

Njih dvoje su preskočili šetnju crvenim tepihom, pa su pokušali da se ušunjaju, ali su papraci uspeli da ih uslikaju, a takođe su ih i fanovi primetili. Pre nego što su ušli u Goia Studios u Los Anđelesu držali su se za ruke, a nekoliko trenutaka kasnije Kim je pozdravila fanove i pozirala je fotoreporterima dok ju je Pit posmatrao sa strane. 

 

 

Ona je odlučila da obuče srebrnu haljinu koja je pratila liniju njenog tela pa su u prvom planu bili njeni atributi. Toaleta ima i šlic koji je isticao njene noge, a takođe se i sužavala u struku što je Kim iskoristila da još jednom istakle svoju figuru. 

 

Na sve ovo dodala je i srebrni nakit, koji se sastoji iz ogrlice koji je upotpunio njen otvoreni dekolte, a tu su bile i dve narukvice koje su od istog materijala i istog dizana kao i njena ogrlica. 

 

Komičar se ipak odlučio za nešto svedeniji i manje upečatljiv stajling nego što je to izabrala njegova partnerka. On je izabrao tamni blejzer sa belom majicom i na sve to je ukombinovao crne pantalone sa belim patikama. 

 

 

Podsetimo da je nedavno starleta u jednoj emisiji pričala kako joj je mir u vezi sa Dejvidsonom:

 

— Ja sam devojka u vezi i ne bih bila sa nekim da ne planiram da provodim mnogo vremena sa njima. Očigledno, želim da odvojim vreme i veoma sam srećna i zadovoljana. I tako je dobar osećaj biti u miru.

 

 

makonda-tracker