ŠTA VI MISLITE?

Da li je on dostojna zamena za najboljeg frajera na svetu? Žizel Bundšen u vezi sa džiu-džicu instruktorom? (FOTO)

0

Tom Brejdi i Žizel Bundšen su se razveli, a čini se da je manekenka vrlo brzo našla zamenu.

foto: EPA/MATT CAMPBELL
foto: EPA/MATT CAMPBELL

Žizel Bundšen je okončala brak sa jednim od najlepših muškaraca na planeti, Tomom Brejdijem. Oni su bili zajedno 13 godina i imaju dvoje dece. Iako su mnogi žalili što je došlo do kraja najlepšeg para na svetu, izgleda da Žizel ne misli tako.

 

Kako pišu strani mediji, Žizel je viđena na večeri sa Joakimom Valenteom, instruktorom džiu džice, kom je to porodično zanimanje, s obzirom da se i otac i braća bave istim poslom.

Prvi izlazak se desio samo mesec dana nakon razvoda, a sa njima su bila i deca koje je manekenka dobila sa Brejdijem.

 

O Valenteu se ne zna toliko mnogo, osim da je diplomirao kriminologiju 2007. godine, ali je njegova godina rođenja zasad nepoznata. Inače je iz Brazila, ali već godinama živi na Floridi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tá Querida! (@taaqueridaaa)

Zanimljivo je da je Žizel znala njega od ranije, s obzirom na to da su imali trening preko Instagrama, a ona se njemu i njegovoj braći i javno zahvalila na časovima samoodbrane za koje je smatrala da su neophodni svakoj ženi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maeyan Golasa (@maeyan78)

Mnogi se pitaju da li je on dostojna zamena za Brejdija, a zanimljivo je u kom će pravcu ići cela priča, s obzirom na to da je on jako okrenut porodici i usmeren ka njima.

 

 

makonda-tracker