raznežila je mnoge

Uspomene ne blede: Ćerka slavnog Marka Nikolića na divan način čuva sećanje na legendarnog oca (FOTO)

0

Proslavljeni glumac Marko Nikolić napustio nas je pre tri godine, a uloga Gige Moravca u Boljem životu mu je na neki način obeležila karijeru.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Marko Nikolić je iza sebe ostavio nebrojeno mnogo uloga po kojima će ga generacije pamtiti, a njegova ćerka Mina je takođe glumica i trudi se da očuva uspomenu na slavnog oca.

 

- Ti meni trebaš kao lebac, ja sam tebe ipak oterao, a to dragi moj nije isto! - piše na majici sa likom Gige Moravca koju je Mina ponela.

- Ova scena mi je uvek bila omiljena, ali sve više shvatam šta je sve sadržano u ovoj rečenici. Podela na ljude i neljude, Gige i Jatagance, obraz i đon. Konačno se rešim da naručim ovu majicu, pošaljem podatke, stiže majica. Ja da platim, kaže gospođa u pošti da je platio momak koji je poslao. Ja pozovem broj sa paketa, da proverim da nije greška, a taj momak kaže da je video ko je naručio i da je najmanje što može da uradi, da je pokloni. Divni lepi gestovi zbog kojih si nasmejan ceo dan - pojasnila je Mina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Nikolić (@zha.na_)

Inače, Minu je javnost upoznala kao učesnicu popularnog formata Survivor kada je ponela nadimak Mina Moravac, ona je na pitanje šta bi joj otac rekao na to, u razgovoru za Hello, otkrila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Nikolić (@zha.na_)

- Smejao bi se, verovatno. Njemu se na kraju cela ta priča smučila, jer su ljudi preterivali i sve je otišlo u nekom drugom pravcu. Ipak, nadimak bi mu bio simpatičan, kao što je i meni - izjavila je Mina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Nikolić (@zha.na_)

 

makonda-tracker