sada smo sve videli

Kad su ga videli, nisu verovali svojim očima: Najbolji frajer Evrope naprasno postao Bisenija Gavrilović (FOTO)

0

Nakon pobede na takmičenju za najbolji pesmu Evrovizije 2021. godine grupa Maneskin ne prestaje da okupira pažnju javnosti

foto: Catherine Powell / Getty images / Profimedia/Youtube Printscreen
foto: Catherine Powell / Getty images / Profimedia/Youtube Printscreen

Damijano David, frontmen ovog svetski poznatog benda, zbog svog ponašanja, kostima i stajlinga ne prestaje da bude u centru pažnje medija. 

 

On ne samo da ima odlične vokalne sposobnosti, već često zna da bude premet komentara i kada je u pitanju odevanje, ali i odabir frizure, a često ga možemo videti i u obnaženim izdanjima. 

 

 

I dok postoji deo publike čija srca je osvojio već s prvim pojavljivanjem ima i onih koju su njegovom pojavom zgroženi. 

 

Nakon evrovizijske pobede mnogi su ga proglasili najboljim frajerom Evrope. Iako s druge strane postoje i oni koji ne vide na njemu ništa lepo, ne može se poreći da ima zaista izvajano telo.

 

Njegovo nedavno pojavljivanje privuko je pažnju svih, ne samo onih koji ga vole. Naime u pitanju je transformacija koja je kod mnogih izazvala lavinu smeha, a komentari na nju su bili urnebesni. 

 

 

Damijano David je postao najvrenija kopija čuvene Bisenije Gavrilović iz serije "Porodično blago". Da, da, dobro ste pročitali - Bisenije Gavrilović. Pogledajte fotografiju pa sami prosudite, da li i vama liči?

 

Taj nekadašnji čuveni paž, "mini šiške" i plava senka na očima direktno asocira na Vesnu Trivalić i jednu od njenih najboljih uloga, ulogu čuvene Bise. 

 

Bisenija Gavrilović
Bisenija Gavrilovićfoto: Youtube Printscreen

 

Na ovu transformaciju nije ostala nema ni Tviter zajednica, a komentari su bili takvi da biste mogli da ih čitate iznova i iznova. 

 

Među onima koji su komentarisali bilo je onih kojima je ovakav pristup potpuno sumanut, ali i ljudi koji shvataju šta je poenta ovakvog njihovog pristupa muzici i izgledu na nastupima.

 

Osim na Biseniju, mnoge je podsetio i na našu Saru Jo sa ovogodišnjeg evrovizijskog takmičenja. A na koga vama više liči?

 

 

makonda-tracker