(FOTO)

Pokorio Helsinki i osvojio nagradu od 33.000 evra: Sin Nebojše Dugalića je uspešan umetnik i neodoljivo podseća na oca

0

Nebojša Dugalić je u skladnom braku već duže od dve decenije i ima petoro dece.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Nebojša Dugalić je jedan od poznatijih srpskih glumaca, a još od 2000. godine je u braku sa Draganom, koja je takođe u mladosti bila glumica, ali se posle u potpunosti posvetila porodici.

 

Ovaj par je specifičan po tome što su među retkim javnim ličnostima koje imaju čak petoro dece, a njihovi naslednici nose posebna stara imena, Jana, Vidan, Bogdan, Kalin i Ilina.

Nebojša se poslednjom objavom na Instagramu pohvalio uspehom sina Bogdana koji je na prestižnom takmičenju u Helsinkiju Maj Lind osvojio drugo mesto, radi se o takmičenju pijanista. Drurgoplasirani Bogdan je osvojio nagradu vrednu 25.000 evra, a dobio je specijalnu nagradu za kamernu muziku u iznosu od 8.000 evra.

 

- Samo da podelimo radost! Dve nagrade na međunarodnom takmičenju ‘Maj Lind’ u Helsinkiju, Finska. Nagrada za najbolje izvođenje kamernog dela i drugo mesto u finalu - napisao je Nebojša ispod objave sina.

Inače, ovo su retke prilike da vidimo njegovu decu, a svakako da jedan ovakav uspeh zaslužuje javnu pohvalu. Mnogi su komentarisali kako mladi Bogdan neodoljivo podseća na oca dok je bio dosta mlađi.

 

 

makonda-tracker