istrajan na majku

Retko kada se pojavljuje u javnosti: Ovo je sin Milice Milše kojeg je njen suprug Žarko prihvatio kao svoje dete (FOTO)

2

Naša poznata glumica već više od 30 godina je na glumačkoj sceni, a proslavila se ulogom Ade Kanački u seriji Igra sudbine

foto: Instagram
foto: Instagram

Čuvena glumica Milica Isaković, poznatija kao Milica Milša jedna je od najpopularnijih glumica na našem glumačkom nebu.

 

Njen suprug scenarista Žarko Jokanović joj je najveći oslonac ne samo u profesionalnom, već i u stvarnom životu.

 

Milica je neko ko retko kada govori o svom privatnom životu, pa ne iznenađuje činjenica da mali broj ljudi zna da Milica ima sina koji je već odrastao čovek. 

 

 

Kako je više puta govorila, iako je odavno krenuo svojim putem, kao i svaka majka, ona ga i dalje doživljava kao dete.

 

Antonije želi da nastavi školovanje pa je upisao master studije na Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbednost, tako da se ovim činom neće mnogo toga promeniti u njegovom životu. Ima ambiciozne planove za budućnost, ali mislim da još nije vreme da se priča o njima. Sada će se fokusirati na svoje doškolovanje, u kome će verujem biti podjednako uspešan kao i do sada jer mu je prosek na fakultetu bio 9,8 - ispričala je svojevremeno Milica za domaće medije.

 

Takođe, jednom prilikom je otkrila i kakav život je imala pre nego što je upoznala Žarka.

 

 

Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret - dodala je Milša.

 

- Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca.

 

Antonije Isaković je dobio ime po slavnom dedi, velikom borcu protiv fašizma, te je odbranio i diplomski rad na temu "Nastanak i uspon nacizma".

 

 

 

makonda-tracker