savršene za svaku priliku

Model koji ćete nositi cele godine i uvek biti moderne: Danica Maksimović ima pantalone koje će žene tek zavoleti (FOTO)

1

Danica Maksimović pleni svojim izgledom oduvek, a njena vitka linija je ista već godinama unazad.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Poznata glumica Danica Maksimović je oduvek privlačila pažnju svojom lepotom i harizmom, a sudeći po njenim poslednjim fotografijama, reklo bi se da je za nju vreme stalo.

 

Njen stil je specifičan po mnogo čemu, on predstavlja spoj elegancije i ležernosti, modernog i originalnog, tako da glumica bude glavna tema gde god da se pojavi. Ovog puta je podigla prašinu na Instagramu jednim modelom pantalona.

Danica je pozirala u širokim plavim pantalonama koje je upotpunila lepršavim i šarenim kimonom, ispod kog je imala izazovan top. Ono što je oduševilo žene i napravilo pravu modnu priču od jedne glumičine fotografije, svakako su pantalone. Takav model je moderan cele godine, savršene su leti uz sandale, a kad je hladnije vreme možete ih kombinovati uz neke cipele sa platformom.

Ovakav kroj savršeno pristaje ženama jer radi samo u našu korist, izdužuje noge, prikriva nedostatke, a čini da izgledamo savršeno elegantno, dok se, pritom, osećamo udobno.

 

Podsetimo, glumica redovno oduševljava svojim izgledom, a na poslednjem prestoničkom događaju se pojavila u raskošnoj toaleti, te su svi pogledi bili rezervisani samo za nju.

 

 

makonda-tracker