srećni roditelji

ČESTO GA OSTAVE BEZ TEKSTA: Vojin i Sloboda retko pominju ćerke, a evo čime se glumac posebno ponosi

0

Jedan od najcenjenijih glumaca svoje generacije ponosni je otac bliznakinja Mile i Vere, koje poznati par čuva daleko od očiju javnosti, zahvaljujući čemu one odrastaju kao sva ostala deca

foto: Kurir / Aleksandar Jovanović
foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković spadaju u najskladnije parove naše javne scene, a svoju malu porodičnu idilu dele sa ćerkama Milom i Verom.


Ovaj poznati par je rešio da njihove mezimice odrastaju daleko od kamera, pa ove devojčice nećemo viđati ni na društvenim mrežama ni na gradskim dešavanjima, a svaki slobodan trenutak porodica Mićalović-Ćetković provodi u porodičnoj vikendici u Čortanovcima. Zahvaljujući tome, Mila i Vera odrastaju bezbrižno, okružene prirodom i kao sva ostala deca.

 

Iako par retko pominje decu u intervjuima, Vojin se nedavno osvrnuo na to što su njegove devojčice "svoje".


Ponekad prepoznam sebe u nekim njihovim gestovima, ali one su ipak priča za sebe, svoji ljudi. Mi se i mazimo i volimo, ali od početka pričam sa njima kao sa odraslim osobama. Začuđujuće je to da me, kad ih nešto pitam, pa mi one kažu šta o tome misle, naprosto ostave bez teksta. Mogu da kažem ova ovde liči na mene, ovde na Bobu, ona onde na babu… Ali, one su, pre svega, svoje — ispričao je glumac za Bazar.

 

1 / 6 Foto: Ana Paunković


On je istakao da se, iako su im oba roditelja poznate ličnosti, njegove ćerke ne razlikuju previše od ostale dece.


Moje ćerke idu u dobru školu i imaju odlično okruženje. Niko iz njihove škole ili odeljenja ne odudara po nekim merilima. Nemaju odnos prema tome ko koji telefon nosi. Vrlo sam zadovoljan njihovim ukusom. Obe idu u muzičku školu, tako da se i tu baždare i formiraju — istakao je Ćetković.
 

 

 

makonda-tracker