pogledajte

Modni izazov prepun detalja: Suzana Mančić prefinjenim izdanjem pokazala zašto je baš ona večna inspiracija

0

Suzana Mančić je prisustvovala jednom modnom događaju i tom prilikom ostavila sve bez teksta.

foto: Milan Maricic/ATAImages
foto: Milan Maricic/ATAImages

Voditeljka Suzana Mančić je decenijama unaazad primer stilizovane i negovane žene, a na proteklom prestoničkom događaju u vezi sa modom, ona je pokazala da godine za nju predstavljaju samo broj.

 

Suzana se pojavila u haljini krem nijanse ukrašenu crnim našivenim rukavima, koji su sami po sebi specifičan detalj. Nekoliko pruga na haljini su tu da vizuelno suze struk i istaknu liniju tela, dok se nekadašnja loto devojka odlučila za poseban model salonki u boji haljine.

Ovo nije prvi put da baš ona oduševi svojim stajlingom. Suzana se uvek trudi da bude na visini modnog zadatka, a kako i sama ističe, voli da bude doterana i lepa. Da bi zaokružila svoje modno izdanje, ona se odlučila za večno moderan detalj, rajf. Suzana je odlično stilizovala kosu i uklopila ovaj aksesoar tako da kompletan prizor izgleda fantastično.

 

1 / 3 Foto: Milan Maricic/ATAImages

 

Podsetimo, ona je već više od dve decenije u vezi sa Grkom Simeonom Ocomokosom, a sve slobodno vreme provodi ili u svojoj vikendici u Velikoj Moštanici, ili u Grčkoj, uživajući u suncu i moru.

 

 

makonda-tracker