(foto)

Nju SIGURNO nećete videti na crvenom tepihu, godinama mu zamera — samo JEDNO: Ovako izgleda supruga Miloša Timotijevića

2

Iako Miloša Timotijevića ne viđamo često (tačnije, gotovo nikad) sa suprugom Dunjom Galić, on ne krije da je ona njegova glavna podrška u životu i karijeri.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumac Miloš Timotijević je poslednjih godina popularniji je nego ikada, pa ne čudi interesovanje javnosti kako za njegov javni, tako i lični život. Ipak, o njegovor privatnosti zna se jako malo, a i on sam izbegava da o intimi govori za medije. Recimo, tek nedavno se saznalo da je Milošev otac čuveno ime u svetu mode!

 

 

Ipak, zna da se da je on u srećnom braku s umetnicom Dunjom Galić, s kojom je u braku 14 godina, a u javnosti se nikada ne pojavljuju zajedno.

 

Iako ga s njom viđamo vrlo retko, Miloš ne krije da je ona njegova najveća podrška i pokretač i da bi mu bez nje bilo mnogo teže. Takođe, naglašava i da mu je karijera krenula uzlaznom putanjom kada je sreo Dunju.
 

Moja karijera je krenula uzlaznom putanjom od kada sam sreo ženu. Ona je moj pokretač. Ne volim da pričam o privatnom životu. Ne volim da delim svoju intimu. Trudim se da sačuvam svoju privatnost, ali u svakom poslu je neophodna podrška supružnika, ne samo nama glumcima. Bez toga je sve teže. Ako imate osobu koja veruje u vas, onda je sve lakše ― rekao je svojevremeno za medije Miloš Timotijević.

 

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

 

Imate četvoro očiju, dva srca, dva mozga, dve glave za razmišljanje. Naš posao je takav da je neophodno razumevanje ― kaže Miloš Timotijević i dodaje da jedina stvar koju nikada njegova supruga neće shvatiti jeste to što je dosta poslova odbio.

 

Dunjine fotografije prvi put su osvanule prošle godine, nakon njihovog putovanja u Pariz, gde je otputovala sa mužem i njegovom koleginicom Tamarom Krcunović, koji su u francuskoj prestonici igrali predstavu "Scene iz bračnog života".

 

Ovako Dunja izgleda:

 

Dunja Galić
foto: Instagram

 

makonda-tracker