mulutitalentovan

Njegov otac je poznato ime u svetu MODE: Miloš Timotijević se nakratko odrekao glume i postao maneken

0

Istaknuti dramski umetnik podelio je sa publikom detalje iz života koje do sada nismo imali prilike da čujemo.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Poznati glumac Miloš Timotijević godinama ljubitelje domaćih tv ostvarenja ostavlja bez reči svojom inspirativnim ulogama, a nakon serije "Pevačica", "Južni vetar", "Vojna akademija" svoju darovitost dokazao je i u ostvarenju "Besa".

 

Pored glume, oprobao se i na modnoj pisti kao maneken muške kolekcije Boška Jakovljevića.

 

— Prvi put sam stao na modnu pistu sa tri godine. Moj otac je bio čuveni modni fotograf, tako da je on zaslužan što sam se još kao mali dečak oprobao u ulozi manekena. Posle toga sam još nekoliko puta učestvovao u modnim revijama, mislim da mi je ovo treća revija koju radim za Boška Jakovljevića — rekao je glumac za Kurir i dodao: 

 

— Pista je jednako scena, dosta to liči na moj posao, samo je ovo definitivno mnogo lakše.

 

S obzirom na to da su prve dve epizode nove sezone serije "Besa" potpuno oduševile publiku, Miloš ističe da ima dosta promena, ali ne želi da otkriva previše.

 

— Ne mogu i ne želim da govorim šta sve gledaoci mogu da očekuju u nastavku serije. Biće neočekivanih obrta u ovih deset epizoda. Scenaristički i produkciono je stvarno drugačija od prve sezone, ali i u kastingu i lokacijski. Sve je drugačije.

 

Miloš Timotijević
foto: Antonio Ahel/ATAImages

U hit tv ostvarenju tumači lik Petrita Kocija, te ističe koliko sličnosti je pronašao sa ovom rolom.

 

—  Uvek se trudim da lik koji tumačim približim sebi ili sebe liku, u zavisnosti koliko je lik previše udaljen. Ako ti je lik blizak, onda ga moraš još više približiti sebi. Lik Petrita je nešto što je pola ja, pola nije. To je bilo dosta zanimljivo, nekako smo se on i ja, pogotovo u drugoj sezoni, našli na pola puta.

 

Titomijević je tokom karijere imao prilike da doživi nebrojano transformacija, a uloge osoba naklonjena istom polu i oprečni komentari ga nisu pokolebali da umetnost donosi na sebi svojstven način.

 

—  Nikako se nisam pokajao. Svaka uloga je izazov i samim tim nemam nikakav problem da glumim i takve likove. Ti negativni komentari su stvar tuđe percepcije, a ne moje — završava Miloš.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker