RADOST

Porodica Rokvić će biti bogatija za DVE DEVOJČICE: Nikola Rokvić otkrio kako Bojana podnosi trudnoću

0

Naš poznati pevač Nikola Rokvić uskoro će po treći put postati otac i ne krije uzbuđenje zbog toga 

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznati par, pevač Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana Barović pre nekoliko meseci su otkrili da će se ostvariti u ulozi roditelja po treći put.

 

Oni nisu želeli da o ovome govore u javnosti dok nisu bili sigurni da je sve u redu, a kako je Nikola otkrio Bojana je na početku trudnoće imala jedan težak period.

 

 

Naime, u prvom trimesetru imala je dosta mučnine, koje su joj trudnoću činile teškom, ali kada je to prošlo sve se vratilo u normalu. 

 

Ona je sada u sedmom mesecu trudnoće i sa sigurnošću mogu da kažu da u porodicu Rokvić stiže još jedna devojčica. 

 

Ono što je mnoge obradovalo jeste vest da je i supruga Nikolinog brata Marka takođe u drugom stanju. Prema njegovim rečima i ona čeka devojčicu, tako da će njihova porodica dobiti dvostruko žensko pojačanje. 

 

 

Pevač se osvrnuo na svoju suprugu Bojanu, koja mu je najveća podrška i bez koje ne bi mogao da zamisli život.

 

- Hvala bogu sve dobro ide, na početku je bilo malo tih mučnina, ali kad prođe prvih tri meseca onda bude lakše. Sad je već šesti, sedmi mesec. Odlično je stvarno, radi... Bori se, jaka je i ponaša se kao da nije trudna! – rekao je Nikola za Scenu.

 

U jednom trenutku dok je govorio o proširenju porodice Nikola se prisetio oca, a to je izazvalo lavinu osećanja.

 

Nikola često spominje oca i trudi se da održava uspomenu na njega. Kaže da je ponosan na Marinka i da ga deca često pitaju gde je deda i kada će doći.

 

 

- Pitaju da, ali sve je to život, to je normalno, moramo da naučimo da živimo sa tim. Najponosniji sam prvenstveno na to kakav je bio čovek, otac, pevač i što je bio umeren i odmeren. Nedostaje mi svakodnevno - iskren je bio pevač.

 

Podsetimo, on je skoro oduševio javnost humanim gestom kada je rešio da proda svoj Tviter nalog kako bi novac prosledio za izgradnju puta u rodnom mestu njegovog oca, ali pošto su se brojne ličnosti javile da pomognu, odustao je od prodaje i profil preusmerio za druge humanitarne stvari.

 

 

 

makonda-tracker