svaka čast

"To sam nasledio od oca i sigurno ću uraditi i za dete koje dolazi": Nikola Rokvić o prinovi, religiji i prirodi

2

Nikola Rokvić i Bojana Barović čekaju treće dete, a na veliku radost porodice, rodiće se još jedna devojčica.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevač Nikola Rokvić već dugi niz godina uživa u skladnom braku sa Bojanom Barović, sa kojom ima sina Simeona i ćerku Leonu.

 

Poznato je da je porodica Rokvić posvećena prirodi i veri, a u tom duhu vaspitavaju i svoju decu.

- Bojana je stari prirodnjak i njen otac je jako povezan sa prirodom, ima plac na Fruškoj gori, bavi se i pčelama, svi smo vezani za prirodu. Naravno da deci od malena usađujemo koliko je bitno da se vodi računa o sredini, da se ne baca ništa na ulicu. Oni već primećuju kada neko nešto loše uradi, pa mi kažu: “E tata, ovo ne valja što je ovaj čika uradio”. Bitno je od malih nogu postaviti jednu osnovu koja će posle da se gradi - rekao je Nikola za Blic.

 

Nikola je otkrio kako je godinama još od detinjstva tragao za istinom i na taj način se povezao sa religijom i prirodom.

- Oduvek sam tragao, još od malih nogu, za nekom istinom, potpunim stanjem sa svetom koji me okružuje. Godinama sam se kroz razne metode povezivao sa prirodom i pre skoro sedam godina sam u potpunosti spoznao našu veru i krenuo tim putem. To mi je dalo još veću otvorenost i shvatanje koliko je bitno biti u skladu sa prirodom. Božja tvorevina je bitna za nas da normalno funkcionišemo i budemo zdravi - rekao je on.

 

Nikola je do sada nakon rođenja svakog deteta posadio drvo ispred zgrade, pa će to uraditi i kada treća beba stigne na svet.

 

- Mnogo volim drveće, šumu, sigurno ću zasaditi drvo i za Bože zdravlja, dete koje dolazi. To sam od oca nasledio koji je u našem bloku dosta drveća i biljaka zasadio - zaključio je.

 

 

makonda-tracker