STIŽU RODE

Bojana Barović pokazala trudnički stomačić: Ova trudnoća joj zadaje mnogo muka, evo šta budućoj mami NAJTEŽE PADA (FOTO)

0

Lepa Bojana uživa u trudničkim danima, a suprug joj je najveća podrška 

foto: Instagram
foto: Instagram

Supruga našeg poznatog pevača Nikole Rokvića nedavno je obajvila lepe vesti. Porodica Rokvića uskoro će postati bogatija za još jednog člana.

 

Oni već imaju dvoje dece, a treća trudnoća je Bojani teže pala nego prve dve. Naime, Bojana ima dosta obaveza oko dece, a suprug se trudi da joj se uvek nađe i priskoči u pomoć.

 

 

Ćerka Leona i sin Simon su tu da mami pomognu oko kućnih poslova, jer kako se sama poverila, ima strašne mučnine.

 

 

Neki od vas su primetili da u proteklih mesec i više dana baš i nisam bila najaktivniji član ove naše zajednice, a razlog tome je bila lepota prvog trimestra- mučnina. Ovaj put me je zatekla nespremnu jer su prve dve trudnoće bile znatno bolje po tom pitanju.. Ali ovo vam pišem iz drugog razloga, a to je moje zapažanje i način na koji sam se nosila sa tim.. U samom početku sam upala u stadijum prepuštanja i bukvalno ni jednu obavezu (sem oko dece) nisam mogla da odradim kako treba.. To je kratko trajalo jer sam shvatila da je i to jedna vrsta borbe i trenutno stanje kome ne smemo baš tako lako da se predamo.. I iako mi mučnine nisu od tog saznanja prestale, prestao je njihov kontinuitet i moja glava se više nije bavila samo time! Bar na kratko sam uspevala da se izbacim iz tog stanja i radim druge stvari i nekako naučim da funkcionišem i saživim se sa ovim, na svu sreću kratkotrajnim stanjem… Znam da vas je mnogo koje ste u ovom istom divnom stanju, sa nekad ne tako divnom svakodnevnicom i baš vama pišem u nadi da ćete bar ponekad snagom volje pomoći sebi - napisala je Bojana.

 

Mnogi njeni pratioci su joj jednom čestitali lepoj budućoj mami i poželili joj da ovaj period brzo prođe. 

 

makonda-tracker