oslonac cele porodice

U braku su bili više od 30 godina, nagovorila ga je da prizna vanbračnog sina: Ona je bila jedina ljubav Marinka Rokvića

1

Godinama su bili u skladnom braku, a onda se u medijima pojavila informacija da ju je muž prevario

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Jedan od naših najboljih pevača narodne muzike Marinko Rokvić duže od 30 godina je bio u skladnom braku sa Slavicom Rokvić, koja mu je od samog početka bila ogromna podrška i oslonac.

 

Ona je godinama brinula o tome da porodica ostane na okupu, podizala je sinove, Nikolu i Marka sve dok nisu stasali u odrasle ljude i oformili svoje porodice. 

 

 

Ipak, pre nekoliko godina porodicu Rokvić potresla je vest o tome da je Marinko, kako su pisali domaći mediji, prevario suprugu sa mnogo godina mlađom devojkom.

 

Zbog tog skandala, Slavica je odlučila da napusti porodični dom i pokrene brakorazvodnu parnicu. Par se zvanično razveo 2016. godine. Ipak, Marinko je shvatio da je počinio grešku i nije želeo da odustane od svoje supruge.

 

 

Trudio se svakog dana da povrati njeno poverenje u čemu je na kraju i uspeo. Slavica se pomirila sa suprugom i ponovo vratila u porodični dom. 

 

Slavica je ogromnu podršku javnosti, ali i svih ljudi koji je vole i poštuju dobila kada je Marinka nagovorila da zvanično i zakonski prizna svog vanbračnog sina, Daria koji je postao deo porodice i sa braćom je u odličnim odnosima. 

 

Slavica Rokvić, Marinko Rokvić
foto: Marina Lopičić

 

Nakon Marinkove smrti trojica braće i dalje održavaju prisne bratske odnose i jedni drugima su uvek tu kada je potrebno. Takođe, i majka Slavica je neko ko će zauvek biti stub cele porodice i podrška u onim lepim, ali i teškim trenucima. 

 

Iako je ostala bez životnog partnera Slavica je snagu pronašla u sinovima i njihovoj deci, a sada izgleda bolje nego ikada. 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker