FOTO

"Čupala me za kosu i udarala": Slavni bosanski pevač trpeo nasilje od supruge, a danas izgleda neprepoznatljivo

1

Poznati kantautor Al Dino je poznat po vanvremenskim hitovima koji se i danas pevaju u kafanama.

foto: Youtube/printscreen
foto: Youtube/printscreen

Al Dino je poznati pevač koji je nedavno šokirao javnost detaljima iz svog privatnog života. Njegove najpoznatija pesma je Kopriva, a ovaj povučeni i nenametljivi pevač je imao jako čudnu životnu priču.

 

On je pre nekoliko godina otkrio da se razvodi zbog fizičkog i psihilkog nasilja koje je trpeo od svoje supruge Arduane Pribinje Kurić.

- Te večeri sam normalno doveo sinove Arduani. Naš inače loš odnos dodatno je eskalirao zato što Harun nije želeo da ide kod majke. Posle toga usledio je oštar verbalni sukob između nas dvoje, koji je ubrzo prerastao u fizički obračun. Arduana me je čupala za kosu i udarala, doslovno mogu da upotrebim opis koji sam pročitao u nekom tekstu o nama: "Ubila me je kao vola u kupusu" - iskren je bio pevač koji je otkrio i da mu je najteže palo jer su njihovi sinovi prisustvovali tom prizoru.

 

Nakon dve godine suđenja, usledio je razvod, a sud je decu dodelio njoj, dok Al Dino plaća alimentaciju.

 

1 / 4 Foto: Youtube/printscreen

 

- Nisam odgojen da ikada i pomislim na to da fizički nasrnem na ženu, pa se zbog toga ni u jednom trenutku nisam branio. Ali, preklinjao sam Arduanu da stane, da se zaustavi i pokuša da se urazumi, ne zbog mene, već radi naše dece. Razdire me bol što su naši sinovi prisustvovali ovom za njih svakako traumatičnom događaju. Plašim se kako će se sve odraziti na njihov psihički razvoj. Nisam želeo da se branim kada je moja supruga nasrnula na mene, samo zbog načina na koji sam vaspitan i zbog naše dece - rekao je tada za Blic.

 

 

makonda-tracker