(foto)

Više od 2 meseca se skrivala od svih: Prvi izlazak Hane Huljić nakon porođaja je glavna tema u Hrvatskoj

0

Nakon što je od jula ostala skrivena u toplini svog doma, supruga Petra Graša izašla je u provod, i to u sjajnom društvu

foto: Instagram
foto: Instagram


Hana Huljić, ćerka muzičara Tončija Huljića i tekstopisca Vjekoslave Huljić, udala se ove godine za njihovog dugogodišnjeg prijatelja i kolegu Petra Graša, a par je letos dobio prvo dete.


Hana je 17. jula na svet donela ćerku Albu, a nakon izlaska iz porodilišta nije viđena u javnosti. Budući da je od početka veze s Grašom na meti paparaca i novinara, lepoj Hani je očigledno prijao boravak kod kuće i u intimi doma, jer je u svom prvom javnom pojavljivanju izgledala fenomenalno!

 

Hana, inače i sama pevačica, prisustvovala je u Splitu svečanoj dodeli evropskih nagrada za filmsku muziku "Camille Awards", a na događaj je stigla u društvu svojih slavnih roditelja i brata Ivana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke


Za ovu priliku mlada mama odabrala je narandžastu haljinu, model čiji je gornji deo komotniji, a donji pripijen uz telo. U pitanju je zatvorena toaleta s rukavima ispod laktova, a kao i obično odlučila se za gotovo prirodan izgled i puštenu talasastu kosu.

 

 

makonda-tracker