bio je u braku zbog dece

Varao ženu 10 godina i tek s drugom shvatio šta je prava ljubav: Hari Varešanović ima jako intrigantan ljubavni život

0

Muzičar Hari Varešanović nam je najpoznatiji po svom sastavu Hari Mata Hari, međutim, malo ko zna za njegov, najblaže rečeno, intrigantan život.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Hari Varešanović retko govori o svom privatnom životu, pa je tako malo poznata činjenica da se prvi put oženio još sa 19 godina. Upoznao je suprugu Aidu i 1983. su rešili da se venčaju.

 

Ovaj par je dve godina nakon venčanja dobio ćerku Nađu, a kako je Hari jednom prilikom istakao, bio je previše mlad i neiskusan za ulogu oca, pa je sina Damira dobio tek deset godina kasnije.

Međutim, mnogo godina kasnije ispostavilo se da je muzičar 1992. dobio vanbračnog sina Maka, za kog je i sam saznao godinama kasnije, a to nije jedini razlog zbog kog se razveo.

 

Hari je otvoreno priznao kako je još 1994. upoznao Jasminku, koja će postati njegova druga supruga i tek tada je shvatio šta je prava ljubav.

- U muziku sam ušao zbog muzike, a ne zbog stvari koje prate muziku. Nikada nisam imao problema sa drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasao žena, a to je jedan od nusprodukata koji ide uz muziku i to mi je najdraži porok. Sa suprugom sam imao malih trzavica, ali retko. Uvek joj kažem: „Ko ti je kriv. Sama si birala. Ti si izabrala mene, a ne ja tebe". Ja sam već sa 20 godina bio definisan kao muzičar i moj životni put se znao. Mada, sve se u životu može prebroditi i prevazići. Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku. Zbog dece - iskren je bio on.

 

Hari Varešanović se od Aide razveo tek 2010. godine i tada stupio u brak sa Jasminkom.

 

 

makonda-tracker