kraj drame

Rešena misterija nestalih jutjuberki: Otkriveno gde su Nađa i Anđela i sa kim, ali i zašto se nisu javljale na telefon

1

Jutjuberke su se javile očevom bratu Zoranu i otkrile gde se i sa kim nalaze

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznate zvezde Jutjuba, Nađa i Anđela, koje su kako su domaći mediji preneli nestale tokom današnjeg dana u Francuskoj.

 

Kako je rekao njihov otac Zoran Đorđević, nijedna mu se nije javljala na telefon, pa je odlučio da svoju zabrinutost podeli na društvenim mrežama.

 

 

On je istakao, da osim ćerki, ne može da stupi u kontakt sa suprugom Tinom, kao i rođakom Marijom koja živi sa njima.

 

Sada se otac jutjuberki otkrio da je saznao šta se dešava sa njegovim naslednicama i da su zapravo porodični problemi, razlog njihovog nestanka.

 

- Ceo dan mi zvoni telefon. Hoću svima da kažem da su Anđela, Marija, Nata, Tina dobro. Javile su se mom bratu i rekle da su napustile mene. Kao i svaka porodica i mi smo imali probleme i ja nisam mislio da su to veliki problemi. Nisam sa njima u kontaktu. Isključeni su svi telefoni, ne mogu da ih dobijem, pokušao sam sa svim njihovim prijateljima da budem u kontaktu, isključili su lokaciju. Javile su se i rekle da su žive i zdrave, ali da su me napustile i da ne žele više da žive sa mnom. Ja ne znam koliko ću ovde da ostanem. Pošto sam ja u stanu kod Anđele i Nađe. Nisam se nijednom novinaru javio, jurio sam gde su one. Hvala Bogu da su one žive i zdrave, a to što neće da žive sa mnom, to više nije bitno. Proći će vreme. Marija nije sa njima, ona je kod svoje drugarice - rekao je Zoran Đorđević u obraćanju pratiocima.

 

 

makonda-tracker