iskren i direktan

"Balkan nije u dovoljnoj meri naučio da poštuje uspešne, druge i drugačije": Nikola Kojo emotivno o Kristini Kiki Đukić

3

Glumac je izrazio tugu zbog influenserke i jutjuberke koja je život izgubila u noći između 8. i 9. decembra i tom prilikom se osvrno na neke od problema sa kojima se naše društvo susreće.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Glumac Nikola Kojo na svom Fejsbuk profilu oglasio se povodom smrti influenserke Kristine Kike Đukić koja je izgubila život između srede i četvrtka izvršivši samoubistvo zbog višegodišnjeg zlostavljanja na internetu, tzv. bulinga. 

 

 

Glumac je na Fejsbuku poručio mladima da uvek ima nade:

Život je ionako prekratak. Mladi moraju znati da zapravo i postoje rešenja za njihove probleme iako možda trenutno ne vide svetlo na kraju tunela - poručio je Kojo, a zatim je dao i svoj sud na temu vređanja i seksizma:

 

— Slična vam je situacija i sa nacionalističkim komentarima. Hoćete biti srećniji ako date svoj glup nacionalistički ili nekome personalno uvredljiv komentar? Imajte na umu da komentari bole, pa i ubijaju, čak mogu da igraju ulogu u oružanom sukobu. Šta, preterujem? Razmislite. Vi toga niste ili ne želite biti svesni. Mislite da je zabavno i IN nekoga ili nečija osećanja vređati i ponižavati? Sram bilo sve one koji pišu uvredljive komentare! Balkan je moj, kao i vaš, ali Balkan nije u dovoljnoj meri naučio da poštuje uspešne, druge i drugačije i veliko je pitanje da li će ikad!

 

Kristina Kika Đukić je bila gejmerka, influenserka i jutjuberka čij je kanal brojao više od 700 hiljada pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine.

 

 

 

makonda-tracker