tuga

Iz stana je nestao dnevnik sa šiframa: Oglasila se majka tragično preminule jutjuberke Kristine Kike Đukić

0

Bol ne prestaje... 

foto: Instagram
foto: Instagram

Majka influenserke Kristine Đukić Kike, Nataša Đukić Veličković prvi put je progovorila nakon odluke Tužilaštva u kojoj piše da nema nikakvih osnova da se pokrene postupak protiv bilo kog lica, za bilo za bilo koje krivično delo, u vezi sa okolnostima pod kojima je nastupila smrt njene ćerke.

 

— Iz njenog stana nestao je dnevnik u kome su bile sve šifre njenih i mojih društvenih mreža, a i banaka. Svi njeni ugovoreni poslovi za ovu godini su bili u tom dnevniku. Ona je evidentirala bukvalno sve, između ostalog kad i šta jede, s kim se čuje, vidi i slično. Da li bi osoba koja je imala milionske ugovore za ovu godinu izvršila samoubistvo? — rekla je majka Kristine Kike Đukić, Nataša Đukić Veličković za "Informer".

 

Kika
foto: INSTAGRAM/PRINTSCREEN/KIKAX3

 

Da podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon detaljnih provera utvrdilo da nema mesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično delo, u vezi sa okolnostima pod kojima je nastupila smrt Kristine Đurić 8. decembra 2021. godine.

 

Ova odluka je doneta u skladu sa obdukcionim zapisnikom na kom je evidentirano da je uzrok smrti Kristine Kike Đukić nastao usled trovanja kombinacijom opojne droge pod imenom MDMA i leka bromazepam, kao i uz obavljene razgovore sa njoj bliskim osobama, postojanje oproštajnih poruka i činjenicu da je prethodno u dva navrata pokušala da izvrši samoubistvo, kao i druge okolnosti i izvršene provere. 

 

Kristina Kika Đukić, Kika Đukić
foto: Youtube Printscreen

 

Kako su mediji nezvanično saznali, influenserka je pokušala već dva puta da se ubije, odnosno da skoči sa Brankovog mosta. Nakon toga je lečena u klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarevic", prenosi Blic. 

 

Kika je, kako smo nezvanično saznali, na kompjuteru u sobi u kojoj je nađeno njeno telo ostavila oproštajne poruke adresirane na više osoba.

U trenutku kada je izvršila samoubistvo bila je sama.

 

 

 

makonda-tracker