da li ste znali?

Zarade mesečno i do 5.000 evra, a zbog izazova su čak pile vodu iz wc šolje: Ko su nestale jutjuberke Anđela i Nađa?

1

Otac poznatih jutjuberki Anđele i Nađe, Zoran Đorđević, uznemirio je javnost svojim obraćanjem u kom je rekao da su njegove ćerke nestale u Francuskoj.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Anđela i Nađa su devojke iz Požarevca, koje žive u Parizu i koje dominiraju balkanskom Jutjub zajednicom, a uspeh im je došao vrtoglavo.

 

Sudeći po sajtu "socialblade.com", one mesečno od Jutjuba inkasiraju najmanje 5.000 dolara. U središte pažnje su došle kada su izbacile pesmu "Ola Ole" za koju je Baka Prase u svom snimku rekao da "ima toliko autotjuna da je i sam program izbagovao".

Ove Požarevljanke su se 2012. godine sa porodicom preselile u Francusku, zajednički Jutjub kanal Anđela & Nađa pokrenule su dok su bile maloletne, 2016. godine, a sada imaju skoro milion pratilaca.

Počele su sa zanimljivim klipovima - od raspremanja sobe, biranja autfita za školu, sređivanja noktiju... Inače, u svemu što snimaju imaju veliku podršku oca, koji se jednom čak javno raspravljao sa jutjuberom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase, koji je u svom klipu ismevao sestre i jednu od njihovih nekoliko pesama koju su snimale.

One su pile vodu iz WC šolje, prskale limun u oči, isprobavale hranu u najgore ocenjenim restoranima, prihvatale određene izazove u gradu usred noći....

 

Na društvenoj mreži Instagram su takođe jako aktivne i svaka ima po 400.000 pratilaca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nađa 🌚 (@nadjilicaaa)

Zoran je, naime, rekao da od juče nema nikakve informacije o svojim ćerkama, kojima su isključeni telefoni. Nestale su, kako kaže, i njegova supruga i rođaka.

 

 

makonda-tracker