ne liči na sebe

Da li biste ga prepoznali? Lazar Ristovski promenio lični opis nakon razvoda (FOTO)

1

Popularni glumac iznenadio je pratioce na Instagramu svojim novim izgledom 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Popularni glumac Lazar Ristovski (69) i glumica Danica Ristovski (67) sve su iznenadili u februaru ove godine, kada je otkriveno da su se razveli posle 42 godine braka.


Bračni par Ristovski, koji ima dvojicu sinova — Petra i Jovana — rešio je da stavi tačku na svoj zajednički život, a glumac je tada istakao da je "potrošena energija koja ih je držala zajedno".

 

Ova tema je za nas teška i ne bi bilo lepo da se razvlačimo po žutoj štampi. Mi smo ipak dva, ako mogu da kažem, velika i dostojanstvena umetnika, koja su došla do kraja zajedničkog puta, koja će posle zvaničnog razvoda nastaviti svoje puteve, a ti putevi će se svakako ponovo preplitati i susretati, ali na jedan drugačiji način. Mi se nismo razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca. Jednostavno smo potrošili energiju koja nas je držala zajedno — objasnio je glumac.


Ovo leto bilo je daleko drugačije za oboje u poređenju s time kako su ranije provodili letnji odmor, pa je Danica letovala s koleginicom i prijateljicom Milicom Milšom, dok je Lazar proveo neko vreme u Crnoj Gori.


On se nedavno zbog obaveza vratio u Beograd, a svoje pratioce na Instagramu je iznenadio je fotografijama na kojima izgleda mnogo drugačije nego ranije.

 


Ristovski je pozirao obrijane glave i sa ožiljcima u prvom planu, a u pitanju su promotivne fotografije za njegovu novu seriju "Tunel", čiju režiju potpisuje njegov sin Petar. Lazar Ristovski u seriji igra Malića, a ona bi pred publikom trebalo da se nađe na proleće 2023. godine.

 

 

 

makonda-tracker