S NJOM JE SVE KRENULO

Ona je bila KRALJICA RIJALITIJA pre Kardašijana: Pričalo se da je zbog novca je spremna na SVE

0

Čuveni rijaliti programi postali su najgledaniji televizijski program širom sveta.

foto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako mnogi misle da su rijalitiji započeli sa Kardašijanovima varaju se. Prva devojka koja se osmelila da svoj "prljav veš" iznese u javnost kako bi za to zaradila novac bila je Kimora Li Simons.

 

Za čuvenu porodicu Kardašijan Džener svi su čuli. Njihovo ogromno bogatstvo stvorili su tako što su svoj intimni život delili sa milionima ljudi širom sveta.

 

Ipak, oni nisu bili ti koji su to radili prvi, već ih je u tome pretekla Kimora, modna dizajnerka, manekenka i mnogima omiljeno TV lice od 2003. do 2013. godine.

 

 

U vreme kada je svoj život delila sa nepoznatim ljudima Kimora je bila u braku sa Raselom Kimorom, koji joj je bio podrška u svakom smislu.

 

Nakon što se proslavila kroz prvi rijaliti program povukla se iz javnosti. Ipak, sada, nakon mnogo godina odlučila je da se ponovo pojavi u javnosti, ali sada u društvu svoje petoro dece.

 

Kimora je slavu stekla nakon što je ušla u brak sa producentom Simonsom. Ona je postala glavna zvezda rijaliti šoua koji su joj pomogli da zaradi ogromnu količinu novca.

 

 

Ona danas uživa u bogatstvu koje se procenjuje na čak 200 miliona dolara. Karijeru je započela kao devojčica od 13 godina baveći se manekenstvom i promovišući neke od najpoznatijih brendova na svetu.

 

Od 1998. godine bazirala se na TV projekte od kojih je zarađivala ogromne svote novca.

 

Prvo je počela kao voditeljka, da bi kasnije postala stručnjak za modu. Nakon toga j 2003. postala deo žirija prve sezone rijaliti takmičenja Američki top model.

 

Kimora Li Simonsž
foto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Ipak, to je nije učinilo planetarno poznatom, već je to učinio njen prvi rijaliti koji je bio baziran na njenom privatnom i poslovnom životu. Taj rijaliti se emitovao od 2007. godine i imao je čak 5 sezona.

 

Ona se 1998. godine udala za čuvenog producenta, a njihova veza je od samog početka bila vrlo interesantna javnosti. Prvi put su se našli u žiži interesovanja na samom početku veze, jer je ona imala samo 17 godina, a on čak 35. Zajedno su u braku dobili dve ćerke, a uprkos bračnoj idili kojom su se hvalili u javnosti razveli su se 2009. godine.

 

 

Kimora je do tada već bila dobro poznata širokoj javnosti, imala je svoju liniju odeće, brend i izgrađen imidž. I ona je imala poneki ispad, kao što ga mnogi poznati imaju, a jedan od onih koji su joj donekle narušili ugled bila je vožnja pod dejstvom alkohola i sukob sa policijom. Tada je platila kaznu i odslužila 6 meseci uslovne kazne.

 

Bilo je tu još skandala, a među njima i onaj kada je počeo da se viđa sa poznatim modelom dok je još bila u braku sa Simonsom. S njim je dobila dete, a onda se i ta veza raspala.

 

Kimora Li Simons
foto: Mr Photoman / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Kimora je tada postala samohrana majka troje dece, pa je u osnivanju još jednog rijalitija videla svoju novu šansu da deci obezbedi krov nad glavom. U tom periodu očajnički je tražila muškarca koji bi deci i njoj bio podrška.

 

Ipak, 2014. godine udala se za Tima Leisenera, uglednog bankara i njemu rodila sina. Ipak, i ta veza nije imala slavan kraj. Tim je optužen da je ukrao ogroman novac od banke, a osim toga otkriveno je da je u trenutku venčanja sa Kimorom bio u braku sa bivšom suprugom.

 

 

Mnogo toga se dešavalo u njenom životu, ali ona i dalje imala ogromnu volju da ide napred. 2020. se odlučila da usvoji još jedno dete. I tako sada ima čak petoro dece, uspešna je preduzetnica i zavodnica.


Ona je i danas vrlo zanimljiva muškarcima, a prva je od žena koja je počela da zarađuje tako što je svoju privatnost prodavala za novac.

 

 

makonda-tracker