vredi li toliko?

15.434 dinara za OVO?! NIKAD nećete pogoditi šta Kim Kardašijan sad želi da vam proda

1

Nakon linije donjeg veša i kozmetike, Kim Kardašijan započela je novi biznis, a jedan proizvod se posebno izdvojio

foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI
foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI


Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu Kim Kardašijan ne gubi vreme! Pored toga što svakodnevno imamo nove vesti o njenom privatnom životu, njen profesionalni je verovatno još dinamičniji.


Nakon što je nedavno održala reviju i žurku u saradnji s kućom Dolce & Gabbana tokom Nedelje mode u Milanu, stižu nam vesti da je Kim, žena koja stoji odeće za oblikovanje tela, donjeg veša, šminke, proizvoda za negu kože i igrica za mobilni telefon, sada zakoračila u svet uređenja doma. Da, da, brend Skkn by Kim sada se bavi i dekorom!


U skladu s njenim ličnim ukusom kada je enterijer u pitanju, proizvodi koje potpisuje Kim Kardašijan su minimalističkog stila, ali tu nije kraj – napravljeni su od čistog betona. Kolekcija trenutno sadrži pet artikala, od kojih je najskuplja betonska kanta za smeće čija cena iznosi 129 dolara, odnosno oko 15.434 dinara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKKN BY KIM (@skkn)

 

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, ova kanta za smeće definitivno ne vredi toliko, a mnogi smatraju da je ova cena još jedan dokaz da bi Kim mogla da proda bilo šta ako za to zakači svoje ime...

 

 

makonda-tracker