ne prestaje da šokira

"Njeno najhrabrije i najružnije izdanje": Kim Kardašijan zgrozila najomraženijim modelom obuće i to s visokom potpeticom

0

Kim Kardašijan se trudi da bude originalna i upečatljiva, pa se vrlo često desi da šokira svojim modnim izdanjima.

foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan je imala različita modna izdanja, neka se pamte kao posebno lepa i efektna, dok bismo neka želeli što pre da zaboravimo. Nedavno nas je oduševila šljaštećom haljinom, međutim postojao je samo jedan problem - haljina je toliko uska da u njoj Kim nije mogla ni da hoda.

 

Ovog puta, tema je njen stajling za odlazak na ćerkinu utakmicu. Paparaci su je neumorno fotografisali, dok je ona ponosno koračala u svojim kroksicama na štiklu.

Ako mislite da ste loše videli ili pročitali, varate se. Specijalni Balenciaga model je već privukao dosta pažnje i uglavnom negativne komentare, s obzirom da smo svi kao deca nosili popularne kroksice, a sada ih vidimo kao elegantan model s potpeticom. 

 

1 / 3 Foto: WCP,4cnrs / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

"Glamurozni" model Kim je uklopila sa kombinezonom koji podseća na omraženi model trenerki i svoj stajling zaokružila uz glomazne naočare za sunce.

 

Ukusi su različiti, ali ipak postoji nešto što nikada ne može biti toliko lepo, bez obzira na svu popularnost i novac uložen u marketing. Komentari na račun izgleda Kim su uglavnom negativni, čak i njeni fanovi su mišljenja da je ovo "najhrabrije i najružnije izdanje" i većina je zgrožena ovakvim odabirom obuće.

 

 

makonda-tracker