uživaju u ljubavi

Ko je supruga Adama Adaktara? Ovo je Anđela, lepa Ruskinja koju je "Kralj obrva" upoznao na neobičan način

0

Plod Adamove i Anđeline ljubavi su njihova dva nasladnika i naslednica Arena.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Porodica Adaktar, kako se piše snima rijaliti koji će biti nalik na popularni format koji su snimale sestra Kardašijan. Oni su široj javnosti postali poznati po luksuznom načinu života koji predstavljaju na društvenim mrežama, kao i po Adamovom upečatljivom ponašanju. 

 

Sav luksuz koji su stekli datira od 2017. godine kada je porodica Adaktar na čelu sa Adamom otvorila jedan studio lepote u Beogradu, da bi samo nekoliko godina kasnije svoj biznis proširili na različite grane, a suvlasnici su i jednog restorana. 

 

 

Iako dele svoj život na Instagramu, ipak se o njima ne zna mnogo. Jedna od misterioznih ličnosti iz njihove porodice je i Adamova supruga Anđela.

 

Ova dama je poreklom Ruskinja, a vezu sa najkontroverznijim Adaktarom je započela tokom studija.

 

 Upoznali smo se na času. Ona je pričala o fakultetima, tu sam je video prvi put. Vajali smo ruku na vajanju, kada je ušla jedna besna devojka, koja je počela da viče na mene i govori da kradem od nje i da vajam njenu ruku. Ispostavilo se da sam ja ruku ostavio na pogrešnom mestu, pa sam se vratio da vajam njenu. Posle četiri godine sam otvarao još jedan studio, ona crta najbolje na svetu, ja sam je pozvao da dođe i to je naša priča — kaže Adam.

 

 

Oni su se nakon ljubavne veze venčali i dobili troje dece - dva sina i ćerku. Anđelin izgled na društvenim mrežama mnogi komentarišu, a posebno su se svi iznenadili kada je izašla iz porodišlišta, kao da nije bila trudna.

 

Najviše se u poslednje vreme spekuliše o tome da je cela porodica promenila imena kako bi se svi zvali na slovo "A", pa je tako zanimljiva i priča kako su deci izabrali imena.

 

 

— Duže vreme tragali smo za imenom našeg sina, samo smo znali da će biti na slovo A. Čili smo mnogo imena na to slovo, ali ni jedno nismo osetili kao pravo. Tražili, tražili i ništa...Na kraju, reklio smo da će se zvati Adam junior. Ali, jedan dan šetali smo tržnim centrom i ja sam pokušavao da se setim svih imena koje sam ikada čuo i u jednom momentu kažem Anđeli da idemo da jedemo nešto. Kupili smo hranu i dalje prečešljavajući memoriju da nađemo odgovarajuće ime — objašnjavao je "Bog obrva".

 

I naglasio da ga je priča o putovanju inspirisala da prvenca nazove po najvećem kontinentu - Aziji.

 

Adam Adaktar
foto: Instagram Printscreen

 

— Kada je čula moj predlog, Anđela me je pogledala nekako sa zadrškom i rekla: "Adame, da li si svestan gde trenutno jedemo?", i ja kažem na to da znam. Tada smo se pogledali i shvatili da je to znak i odlučili da je to naš "Azija veličanstveni — završava priču.

 

Ovaj način biranja imena za prvo dete bio je veoma neobičan, ali drugi je možda još upečatljiviji. Naime, oni su zamolili svoje pratioce da im predlože imena na slovo "A". Nakon toga izabrali su ime Aro. Ćerki su dali ime Arena.

 

 

 

 

 

makonda-tracker