da li će se sad nešto promeniti?

Dan započinje uvek istim jelom: Plan ishrane Kejt Midlton bez 3 namirnice koje je strogo zabranila kraljica Elizabeta

0

Kejt Midlton je jedna od članica kraljvske porodice koja je stalno pod budnim okom javnosti.

foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kejt Midlton je nakon što je postala deo kraljevske porodice, morala da prihvati i sva pravila koja nalaže strogi kodeks, a pritom mora uvek da bude lepo stilizovana i nasmejana.

 

Ona je buduća kraljica supruga, a njena pojava pleni na svakom koraku. Kejt izgleda fantastično i godinama uvek isto, a za to su, između ostalog, zaslužne ishrana i zdrav način života.

Ako niste znali, njen plan ishrane najtraženiji u Google pretrazi među kraljevskom porodicom, a godišnje ima čak 55.000 pretraživanja. Kejt voli da jede razna nutritivno bogata jela, a navodno većinu obroka kuva sama kod kuće.

 

Dan započinje ovsenom kašom, a vrlo često voli da napravi i smuti tako što pomeša kelj, salatu i borovnicu. Kejt nije vegetarijanka, ali za ručak često bira različito voće i povrće, pa joj je tako omiljeni obrok lubenica s avokadom, krastavcima i feta sirom, a da bi ublažila glad, obavezno ima voćne užine.

 

1 / 9 Foto: Ian Vogler/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Ono što je najzanimjivije jeste koje namirnice su joj bile zabranjene, bar dok je kraljica Elizabeta bila živa. Naime, na tom spisku su krompir, pirinač i testenina koji se nikada ne jedu za večeru. Isto tako, prilikom putovanja, strogo je zabranjeno da jede školjke iz razloga što one vrlo lako mogu da izazovu trovanje.

 

 

makonda-tracker